Η Ακαδημία Ιππασίας Κατσίτη, που εδρεύει στο Δάτο Δήμου Καβάλας, συμμετείχε στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, η Μαριάνθη Χαϊτα με τον ίππο Σαφάρι, κατέκτησε την 2η θέση στην Α3 παίδων. Η Ναταλία Τοπαλίδου με τον ίππο Roben την 4η θέση, η Ζωή Καρεμφύλη με τον ίππο Άριελ την 7η θέση και ο Smirnov Maxim με ίππο Κάρλο την 9η θέση. Στην Α3 ενηλίκων, η Βενετία Βουρτζούμη κατέκτησε την 4η θέση με τον ίππο Κροίσο και την 9η θέση με τον ίππο Luna the Great. Η Αικατερίνη Κελετσόγλου με τον ίππο Σερχάν κατέλαβαν την 10η θέση. Στην κατηγορία Α4 παίδων, η Μαριάνθη Χαϊτα με τον ίππο Σαφάρι κατέκτησαν την 2η θέση και ο Smirnov Maxim με ίππο Κάρλο την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία των ενηλίκων, η Βενετία Βουρτζούμη με τον ίππο Κροίσο πήραν την 5η θέση και η Αικατερίνη Κελετσόγλου με τον ίππο Σέρχαν την 6η θέση. Η προπονήτρια, Κωνσταντίνα Κατσίτη, έλαβε μέρος στις υψηλές κατηγορίες κερδίζοντας την Γ4 με τον ίππο Christ landor, ενώ στην Γ5 ήταν δεύτερη.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, η Μαριάνθη Χαϊτα με τον ίππο Σαφάρι κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Α3 παίδων και ο Smirnov Maxim με τον ίππο Κάρλο την 5η θέση. Ακολούθησε η Ζωή Καρεμφύλη με τον ίππο Ρόμπεν και Άριελ στην 7η και την 8η θέση. Στην κατηγορία Α3 ενηλίκων, η Βενετία Βουρτζούμη με τον ίππο Κροίσο πήρε την 5η θέση, ενώ η Ελένη Μπόικου με τον ίππο Σερχάν κατέλαβε την 11η θέση και η Αικατερίνη Κελετσόγλου με τον ίππο Λούνα την 12η θέση. Στην κατηγορία Α4 παίδων πρωταγωνιστές ήταν η Μαριάνθη Χαϊτα με τον ίππο Σαφάρι και ο Smirnov Maxim με τον ίππο Κάρλο, στην 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Η Κωνσταντίνα Κατσίτη πρώτευσε στην Γ4 και στην Γ5 κατηγορία.

Η αγωνιστική περίοδος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Καβαλιώτες και Δραμινούς αθλητές της Ακαδημίας, καθώς η Μαριάνθη Χαϊτα με τον ίππο Σαφάρι βγήκε τρίτη πολυνίκης στην Α3 παίδων και η Βενετία Βουρτζούμη με τον ίππο Κροίσο βγήκε τρίτη πολυνίκης στην κατηγορία Α3 ενηλίκων. Η προπονήτρια, Κωνσταντίνα Κατσίτη, βρίσκεται στο πλευρό τους και τους προετοιμάζει για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ