Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, «Πεταλούδα», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 23 (Πέμπτη) και 24 (Παρασκευή) Φεβρουαρίου 2017, με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης». Κύριος στόχος της εκδήλωσης, είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το πρόγραμμα:

– Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο (Δημοτική Αγορά Καβάλας, 1ος όροφος), την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, ώρες 17:00 έως 20:00 και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, ώρες 10:00 έως 14:00.

– Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.00.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2513500030. Η είσοδος για την ομιλία είναι ελεύθερη.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, «Πεταλούδα», πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους, όσο και τους μεγαλύτερους, να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμα κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ