• Είναι πολύ άσχημο παιχνίδι της μοίρας, καρντάσια, να γλιτώσεις από τη φωτιά του πολέμου και να βρεις τον θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αναφέρομαι στους μετανάστες που σκοτώθηκαν, το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018, στην Εγνατία οδό, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που τους μετέφερε έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε έξω από το οδόστρωμα.
  • Αυτό το θλιβερό φαινόμενο, να πλουτίζουν οι διακινητές μεταναστών και να οδηγούν στο θάνατο ανθρώπινες ψυχές, πρέπει να σταματήσει. Δυστυχώς, σ’ αυτό το απάνθρωπο εμπόριο συμμετέχουν και έλληνες διακινητές.
  • Για να λυθεί η απορία στα καρντάσια που αναρωτήθηκαν, αστειευόμενα, εάν ο κόσμος στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, ήταν λιγότερος, ή περισσότερος, από τον κόσμο στη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, που πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες πριν στην Ελευθερούπολη, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας», θα τους απαντήσω ότι εάν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στην Καβάλα προσκαλούσαν μία «φίρμα» για να τραγουδήσει, μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων (και ανεπίσημων), θα προσέλκυαν ακόμα περισσότερους διαδηλωτές-θαυμαστές της «φίρμας».
  • Ποτέ δεν είναι αργά, όμως, αφού σε κάποιο από τα επόμενα συλλαλητήρια, μπορεί να προβλεφθεί και μουσικό μέρος, για τη διασκέδαση των διαδηλωτών!
  • Όσον αφορά το καρντάσι που αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν η «Δημωφέλεια», η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Καβάλας δηλαδή, να δαπανήσει 250.000 ευρώ για το φετινό φεστιβάλ Cosmopolis, ενώ για την επισκευή των βιολογικών καθαρισμών του Δήμου χρειάζονται γύρω στα διακόσια χιλιάρικα;
  • Η «Δημωφέλεια», καρντάσι, δεν είναι ο «κουμπαράς» από τον οποίο θα «αρμέγουν» όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Καβάλας. Τα χρήματα για την επισκευή των βιολογικών καθαρισμών μπορούν να βρεθούν από άλλες πηγές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ