Μάκης Παπαδόπουλος: «Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, να εφαρμόσει σωστά την απόφαση 119/2022 για την πιάτσα ΤΑΞΙ του Ο.Τ.Ε.»

0

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, για το ζήτημα της μεταφοράς της πιάτσας ΤΑΞΙ από το κτήριο του Ο.Τ.Ε., στον χώρο που όρισε η δημοτική Αρχή επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η τεχνική έκθεση που εγκρίθηκε με την απόφαση 119/2022 του δημοτικού συμβουλίου, για την μεταφορά της πιάτσας ΤΑΞΙ του Ο.Τ.Ε., προέβλεπε το εξής: «Η παρακείμενη πιάτσα των ΤΑΞΙ, θα πρέπει να μεταφερθεί: 1) σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες, 2) σε κατάλληλη θέση πιθανά επί της οδού Βενιζέλου, 3) αφού εκτιμηθούν οι επιπτώσεις μιας τέτοιας ρύθμισης». Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε στο πνεύμα της πρότασης που συζητούνταν εκείνη την περίοδο ανάμεσα στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας, το Σωματείο ΤΑΞΙ και το Αστικό ΚΤΕΛ, για την μεταφορά της πιάτσας στην οδό Βενιζέλου, χωρίς όμως να έχει καταλήξει. Από την στιγμή, όμως, που δεν τηρείται το σύνολο των παραπάνω προϋποθέσεων, η δημοτική Αρχή οφείλει:

-Να ανακαλέσει την πρόσφατη απόφαση 260/2024 του δημοτικού συμβουλίου για την οριστική μεταφορά της πιάτσας ΤΑΞΙ στην οδό Βενιζέλου.

-Να συνεχίσει τις εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Καπνεργάτη, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ την απόφαση 119/2022 και αρχίζοντας, επιτέλους, έναν ουσιαστικό διάλογο στην βάση μιας πρότασης που θα έχει μελετηθεί σωστά, θα είναι κατάλληλη και ασφαλής και θα έχει όχι μόνο την σύμφωνη γνώμη του σωματείου ΤΑΞΙ, αλλά και όλων των φορέων της Καβάλας.

Εμείς θέλουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην οριστική λύση του προβλήματος, που θα φέρει την ηρεμία στην Καβάλα, χωρίς αντιπαραθέσεις και με ασφάλεια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ