-Ο Κώστας Ανυφαντάκης υπηρέτησε αρκετούς και ιστορικούς συλλόγους στην βόρεια Ελλάδα, μεταξύ αυτών και τον Α.Ο.Κ., ωστόσο αποφάσισε, αιφνιδίως κατά την άποψη μου, να αφήσει την ομάδα της Βέροιας και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Επισκοπής. Γιατί ένας πετυχημένος, εργατικός και έντιμος άνθρωπος του ποδοσφαίρου άφησε την βόρεια Ελλάδα, για να εργαστεί σε μία ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2; Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ήρθα εδώ, επειδή είναι το σπίτι μου».

-Ο συμπαθέστατος Κρητικός προπονητής, καρτνάσια, επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, γιατί αντιλήφθηκε, με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, ότι η προσπάθεια στην ομάδα της Βέροιας για διάκριση, είναι καταδικασμένη! Δυστυχώς, φίλτατε Κώστα, θα αντιμετωπίσεις την ίδια θλιβερή κατάσταση και στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου!

-Όσοι έτυχε να δούνε στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας στον βόρειο όμιλο της Super League 2, μεταξύ των ομάδων Πανσερραϊκός-Λάρισα και Αλμωπός Αριδαίας-Αναγέννηση Καρδίτσας, είμαι σίγουρος πως εντυπωσιάστηκαν από τις «εφευρέσεις» των διαιτητών και των συνεργατών τους! Δεν μπορώ να πω, καρντάσια, ότι πρόκειται για δόλο, ή ανικανότητα. Το βέβαιο είναι, ότι με τις αποφάσεις τους, οι διαιτητές των αγώνων αυτών προκάλεσαν αλλοίωση των αποτελεσμάτων!

-Πιστεύω ακράδαντα, καρντάσια, ότι για την πραγματική κατάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στις κατηγορίες πλην της Super League, στην οποία κάνουν κουμάντο οι γνωστοί «ισχυροί παράγοντες», είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η κεντρική διοίκηση. Η ωμή παρέμβαση που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έφερε μεγάλη αναστάτωση, την οποία βίωσε με αρνητικό τρόπο και ο Α.Ο.Κ. (δεν θα ξεχάσουν οι φίλαθλοι τον εμπαιγμό ακόμα και από τον ίδιο τον υφυπουργό από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων), ενώ βύθισε το ποδόσφαιρο πιο βαθιά στον βούρκο! Με την ανοχή και την συμμετοχή, δυστυχώς, των οργάνων του ποδοσφαίρου. Λευτεράκη πρέπει να αισθάνεσαι υπερήφανος, για το άθλιο δημιούργημα σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ