• Ένα καρντάσι επιμένει να παρουσιάζει μία κατάσταση, η οποία υπάρχει μόνο στο δικό του μυαλό, σχετικά με την επιβάρυνση του κυκλοφοριακού της πόλης, μετά τη ζημιά που έγινε σε τμήμα της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.
  • «Η Καβάλα δεν αντέχει άλλες κυκλοφοριακές περιπέτειες. Ήδη, ο κόσμος της Καβάλας μουρμουράει από την κατάσταση που ζούμε καθημερινά με το κυκλοφοριακό και είναι βέβαιο, ότι την περίοδο των εορτών η κατάσταση θα είναι κυριολεκτικά κόλαση», έγραψε.
  • Θα γίνει «κόλαση», καρντάσι, όχι γιατί υποχώρησε τμήμα του καταστρώματος της γέφυρας και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο από το παλιό τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, αλλά γιατί οι ευσυνείδητοι συμπολίτες, θα κατεβαίνουν στο κέντρο της πόλης με τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, για να πιούνε εσπρέσο, φρέντο, κ.λπ., στις καφετέριες. Έτσι, ο συμπολίτης που χρησιμοποιεί το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο για μία ανάγκη, είναι αναγκασμένος να σταθμεύσει παράνομα και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.
  • Αν περιορίσουμε τη χρήση του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, αν απαγορευτεί η είσοδος των βαρέων οχημάτων στο κέντρο της πόλης, δεν θα αντιμετωπίσουμε καμία «κόλαση», ούτε την περίοδο των εορτών, ούτε το ερχόμενο καλοκαίρι, που αυξάνεται κατακόρυφα η επισκεψιμότητα των τουριστών.
  • Επίσης, από αυτά που γράφουν κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται αντιληπτό, ότι αρκετοί συμπολίτες έχουν χιούμορ πολύ χαμηλού επιπέδου. Όπως αυτοί που σχολίασαν ότι, ο φωτισμός του (Χριστουγεννιάτικου) δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας θυμίζει τη σημαία της Γερμανίας, ότι η Καβάλα έχει τη δική της Μέρκελ και ότι έπρεπε να φωτιστεί με λαμπιόνια ο κάδος απορριμμάτων που αποκαλείται «μπουρί».
  • Δεν απορώ, γιατί ο τόπος αυτός δυσκολεύεται να βγει από την μιζέρια και να κοιτάξει, με αισιοδοξία, το μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ