-Θεωρώ υπερβολικά τα (αρνητικά) σχόλια και εκτός πραγματικότητας τους τίτλους ορισμένων τοπικών εφημερίδων, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στην διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. «Παραλίγο «τραγωδία» για τον Α.Ο.Κ…», έγραψε μία τοπική εφημερίδα, ενώ μία άλλη: «Όταν σοβαρεύτηκε κέρδισε… και προκρίθηκε».

-Ούτε «τραγωδία» πήγε να γίνει στην Δράμα, το περασμένο Σάββατο, ούτε ο Α.Ο.Κ. «έκανε πλάκα» μέσα στο γήπεδο και «σοβαρεύτηκε» στο β΄ ημίχρονο για να κερδίσει την μαχητική, αλλά χαμηλότερης δυναμικότητας, ομάδα της Δόξας Βώλακα. Για εκείνους που καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο, ο Α.Ο.Κ. δεν απέκτησε, ακόμα, αγωνιστική συνοχή. Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα εκκινήσει σε 15 ημέρες, ενώ η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2024.

-Έως την προηγούμενη ημέρα του πρώτου επίσημου παιχνιδιού με την Δόξα Βώλακα, ποδοσφαιριστές έρχονταν και έφευγαν από τον Α.Ο.Κ. Στον αγώνα αυτό, μάλιστα, έπαιξαν για πρώτη φορά δύο ποδοσφαιριστές, ο Renild Kasemi και ο Κώστας Ίτσιος. Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος για το 1-0 και έδωσε την «τελική πάσα» (από εκτέλεση φάουλ) στον δεύτερο, που με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο τέρμα του Α.Ο.Κ.

-Η έλλειψη συνοχής φάνηκε στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού, στο οποίο ο Α.Ο.Κ. «πλήρωσε» και δύο ατομικά λάθη ποδοσφαιριστών του, που έδωσαν την ευκαιρία στην (τυπικά) γηπεδούχο Δόξα Βώλακα να σκοράρει δύο φορές και να προηγηθεί. Στο ίδιο διάστημα, ο Α.Ο.Κ. είχε τον έλεγχο, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλο τέρμα, ενώ δικαιούται να ομιλεί για μία περίπτωση ανατροπής του Joni de Oliveira εντός της μεγάλης περιοχής (πλάγια δεξιά), την οποία δεν καταλόγισε ο διαιτητής. Σε παρόμοια φάση, από την αριστερή πλευρά, εκτός της μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής καταλόγισε παράβαση (φάουλ) υπέρ του R. Kasemi και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Βώλακα.

-Στο β΄ ημίχρονο, ο Α.Ο.Κ. ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος μέσα στο γήπεδο. Με τις αλλαγές ποδοσφαιριστών βρήκε καλύτερη συνοχή και ρυθμό στο παιχνίδι του. Έτσι, έφτασε άνετα στην επίτευξη τριών τερμάτων, στην νίκη και την πρόκριση, που ήταν το ζητούμενο.

-Εάν το παιχνίδι με την Δόξα Βώλακα διεξαγόταν έπειτα από τέσσερις, ή πέντε, αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο βαθμός ετοιμότητας του Α.Ο.Κ. θα ήταν σαφώς υψηλότερος και η αγωνιστική του εικόνα πιο θελκτική για τους απαιτητικούς φιλάθλους. Κάντε υπομονή, καρντάσια και κρατήστε τα συμπεράσματα για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Υ.Γ. Στο β΄ ημίχρονο υπήρξε μία ακόμα περίπτωση δυνατού και αντικανονικού παιχνιδιού πάνω στον Κοσμά Γκέκα εντός της μεγάλης περιοχής, που δεν καταλογίστηκε ως παράβαση, πάλι, από τον διαιτητή του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ