Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, η ετήσια γενική συνέλευση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) Καβάλας. Στη διάρκεια του έτους 2018, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συνεργασίες και έργα με δημόσιους κυρίως φορείς, όπως με το Υπουργείο Υγείας, με τις ΠΕΔΙ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τους τομείς Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας, Δράμας, Σερρών, με τον Δήμο Καβάλας, με τον Δήμο Νέστου, με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, με το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», καθώς και με άλλους δημόσιους φορείς και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), για την επίτευξη της κοινωνικής αποστολής και της κοινωνικής στόχευσης του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε., τα οποία οδήγησαν στη δημιουργία, ανάπτυξη και ολοκλήρωση σημαντικών και βιώσιμων δράσεων και προγραμμάτων. Αποτέλεσμα είναι, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ο ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας, να καλύψει ανάγκες και να στηρίξει την αναβάθμιση των υπηρεσιών των παραπάνω φορέων, με ταυτόχρονη τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Σε διάφορες περιόδους του 2018, δημιουργήθηκαν, ή και διατηρήθηκαν, συνολικά σαράντα εννέα (49) θέσεις εργασίας (πλήρους, ή μερικής απασχόλησης με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου), από τις οποίες δεκαεπτά (ποσοστό 34,69%) ανήκουν στην Α κατηγορία μελών (λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, άτομα με αναπηρία, μειονεκτούσες ομάδες).

Ο ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας διαθέτει, από τον Ιούλιο του 2018, πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στις υπηρεσίες του. Οι δραστηριότητες του διέπονται από κοινωνική υπευθυνότητα και κοινωνική αλληλεγγύη και από μακροπρόθεσμη οπτική βιωσιμότητας, ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας, οι οποίες εξυπηρετούν τις διαφορετικές εργασιακές ανάγκες και τους οικονομικούς προσανατολισμούς κυρίως των ατόμων που ανήκουν στην Α κατηγορία μελών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ