• Αφού έγινε η «αρχή» με τα διόδια στην «Άσπρη Άμμο», ο Λουντοβίκ πρότεινε να ετοιμαστεί μία δυναμική κινητοποίηση (κατάληψη) μέσα στο καλοκαίρι, η οποία θα αφορά το παλιό νοσοκομείο Καβάλας. «Ξύπνησε η επαναστατική φύση» μέσα στον Λουντοβίκ, που θέλει, συγχρόνως, να συναγωνιστεί τον «κομαντάντε» Βαγγέλη Παππά, που είναι η «επαναστατική φωνή» στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καβάλας.
  • Αν αρνηθεί η Δήμητρα, ο Λουντοβίκ θα την «περιποιηθεί» με την κριτική του. Αλλά, ακόμα κι αν γίνει η κατάληψη και δεν έχει επιτυχία, την κριτική θα δεχτεί, πάλι, η Δήμητρα. Ο υποκινητής, όμως, θα κρυφτεί πίσω από τον θεσμικό του ρόλο και η ζωή θα συνεχιστεί. Ας έχει, λοιπόν, το νου της η Δήμητρα. Αν θέλει ο Λουντοβίκ να κάνει κατάληψη στο παλιό νοσοκομείο, να πάρει τους λεβέντες συνεργάτες και τα μέλη του συνδυασμού του και να πάνε, σύσσωμοι, μία ημέρα και να «στήσουν αντίσκηνο». Εάν θέλουν, επίσης, να τραβήξουν την προσοχή των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και να «χτυπήσουν» σε τηλεθέαση το Survivor, τους προτείνω να αρχίσουν μία διαρκή απεργία πείνας.
  • Μπορούν να καλέσουν, στην κατάληψη, τους «διάσημους», τον Makis και τους δικούς του συνεργάτες δηλαδή, για να γίνει και «πρώτο θέμα» σε όλα τα βραδινά δελτία ειδήσεων! Μόνο εάν «παίξει» το θέμα στα κανάλια του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη, θα έχει αντίκτυπο και (πολύ πιθανό) αποτέλεσμα.
  • Εδώ που τα λέμε, εάν έκανε την κατάληψη στην Εγνατία οδό, για τα διόδια, ο Makis, η κινητοποίηση θα είχε άλλο χαρακτήρα, θα ήταν, πώς να το εκφράσω, πιο γκλάμορους! Θα συμμετείχε η μισή Καβάλα και θα μοιράζονταν στον κόσμο (συμβολικά) γλαστράκια με βασιλικό. Για να σταλεί και το οικολογικό μήνυμα της κινητοποίησης. Και μετά την κατάληψη, θα διοργάνωνε κάποιο μουσικό event στην πλατεία Ελευθερίας, για να διασκεδάσουν τα «επαναστατημένα» νιάτα της πόλης. Έτσι γίνονται, σήμερα, οι κινητοποιήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ