Η ομάδα καλαθοσφαίρισης σε αναπηρικά αμαξίδια του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» πέτυχε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας με σκορ 84-16 επί της αντίστοιχης των Ιωαννίνων, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Έτσι, έφτασε στις 9 νίκες σε 11 παιχνίδια και έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Άρη Θεσσαλονίκης, για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Στα άλλα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής ημέρας στον βόρειο όμιλο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Hoop-Χ.Α.Ν.Θ. 66-17, Άρης Θεσσαλονίκης-Ηρόδικος Κομοτηνής 29-76.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Ηρόδικος Κομοτηνής 20 βαθμοί (10 παιχνίδια), Καβάλα 20 (11 παιχνίδια), Πανσερραϊκός 18 (11 παιχνίδια), Άρης Θεσσαλονίκης 15 (10 παιχνίδια), Ιωάννινα 13 (10 παιχνίδια), Χ.Α.Ν.Θ. 11 (10 παιχνίδια), Hoop 11 (10 παιχνίδια).

Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ο Ηρόδικος Κομοτηνής και ο Α.Ο.Κ. δηλαδή, θα παίξουν με τα σωματεία που θα καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις στον νότιο όμιλο σε «χιαστί» παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις έδρες των σωματείων που θα καταλάβουν την 1η θέση στους ομίλους. Οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών αγώνων θα παίξουν στον τελικό αγώνα, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας στην Α2 εθνική κατηγορία, η οποία θα προβιβαστεί στην Α1 εθνική κατηγορία. Η ηττημένη ομάδα του τελικού αγώνα, θα έχει «δεύτερη ευκαιρία» για την διεκδίκηση της ανόδου, αφού θα αντιμετωπίσει το σωματείο που θα καταλάβει την 5η θέση στην βαθμολογία της Α1 εθνικής κατηγορίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ