Σ’ ένα ελεύθερο παιχνίδι, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2023, η ομάδα καλαθοσφαίρισης σε αναπηρικά αμαξίδια του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», που είναι σαφώς ανώτερη, νίκησε την αντίστοιχη της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (Χ.Α.Ν.Θ.), για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. σημείωσε το πρώτο καλάθι στο παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια ο Α.Ο.Κ. επέβαλε απολύτως την αγωνιστική ανωτερότητα του, ενώ ο προπονητής, Γιάννης Ζαρωτιάδης, «μοίρασε» σε όλους τους παίκτες τον χρόνο συμμετοχής. Αγωνίστηκαν οι: Γρηγόρης Αϊβαζίδης 2 πόντοι, Παύλος Αϊβαζίδης 8, Πετράκης 20, Δομβρίδης 6, Χατζησάββας 21, Βρασίδας 4, Μασμανίδης 2, Μπράτσος, Σαραντίδης. Το σκορ ανά περίοδο του αγώνα ήταν: 14-4, 19-8, 12-8, 18-5 (τελικό σκορ 63-25).

Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, ο «Ηρόδικος» Κομοτηνής νίκησε εκτός έδρας την ομάδα των Ιωαννίνων με σκορ 73-28. Το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Hoops, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ