Η καλή άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν την νίκη με σκορ 41-32, στην ομάδα καλαθοσφαίρισης σε αναπηρικά αμαξίδια του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» επί της αντίστοιχης του Πανσερραϊκού, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο Α.Ο.Κ. «πήρε τα ηνία» από την 1η περίοδο του παιχνιδιού, όταν προηγήθηκε με σκορ 16-4. Και παρά την αγωνιστική βελτίωση του Πανσερραϊκού, κυρίως στην άμυνα, κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, με μία διψήφια διαφορά, έως την λήξη του αγώνα. Στις επόμενες τρεις περιόδους το σκορ ήταν: 11-12, 10-8, 4-8, ενώ για τον Α.Ο.Κ. αγωνίστηκαν οι: Παύλος Αϊβαζίδης 16 πόντοι, Πετράκης 7, Χατζησάββας 14, Δομβρίδης 2, Γρηγόρης Αϊβαζίδης 2, Μασμανίδης, Μπράτσος, Σαραντίδης.

Ήταν η πρώτη νίκη για τον Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, αφού τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ημέρες δεν αγωνίστηκε. Παρά τις «απώλειες» παικτών, τα τελευταία έτη, ο Α.Ο.Κ. παρουσιάζει μία αξιοπρεπή ομάδα στο πρωτάθλημα. Την περίοδο αυτή, επίσης, έχει την στήριξη της Energean και προπονητή τον Γιάννη Ζαρωτιάδη, παλιό καλαθοσφαιριστή με σημαντική προσφορά στην Καβαλιώτικη καλαθοσφαίριση, ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα σε αναπηρικά αμαξίδια. Δυστυχώς, το πρώτο παιχνίδι στην Καλαμίτσα παρακολούθησαν γύρω στους τριάντα θεατές, κυρίως συγγενείς και φίλοι των παικτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ