Είναι γνωστό σε μας, ότι εδώ και μερικά χρόνια, θέλουν κάποιοι παράγοντες του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος να πάρουν από την Καβάλα την έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης και να την μεταφέρουν σε άλλη περιοχή, πράγμα το οποίο η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Το αιτιολογικά και την άλλη φορά που είχε δημιουργηθεί τέτοιο ζήτημα, αλλά και τώρα με την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο Περιφερειακό Διοικητή, είναι ότι πληρώνει ενοίκιο για τα γραφεία της Περιφέρειας του Λιμενικού.

Εμείς, δεν πιστεύουμε ότι αυτός είναι πραγματικά ο λόγος, αλλά είναι η μεθοδευμένη και συνεχιζόμενη προσπάθεια πλήρους αποψίλωσης της Καβάλας, από οποιαδήποτε μη νομαρχιακή υπηρεσία που υπάρχει ακόμη εδώ. Στελέχη της Ένωσης Προσωπικού, ζήτησαν από την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα να βρεθεί ένας χώρος για την μεταστέγαση των γραφείων της Περιφερειακής, προκειμένου να μην έχουν άλλα τέτοια επιχειρήματα να πάρουν από δω την έδρα της 2ης Λιμενικής Περιφέρειας.

Νομίζουμε ότι η Δήμαρχος θα βρει μια λύση για να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρό ζήτημα. Θα ήταν εύκολο να διατεθεί ένας χώρος στο παλιό κτίριο του ΕΟΚ, ή (και γιατί όχι) σε κάποια γραφείο στο Διοικητήριο. Μπορεί, όμως να δώσει λύση και ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος διαθέτει γραφεία και στο κτίριο του ΕΟΚ και στο Διοικητήριο, αλλά και στο μεγάλο άδειο κτίριο πίσω από την Ιχθυόσκαλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ