Η Καβάλα B.C. δίνει, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016, τον πρώτο από τους δεκαπέντε «τελικούς» αγώνες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με αντίπαλο τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης, την ομάδα με το υψηλότερο «μπάτζετ» και το πιο πλήρες «ρόστερ» στην Α2 εθνική κατηγορία την περίοδο 2016-2017. Ωστόσο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αρκετές φορές, τα «κασέ» των αθλητών περνάνε σε δεύτερη μοίρα και στην «πρώτη γραμμή» βρίσκονται άλλα στοιχεία, όπως η θέληση για τη νίκη, το πάθος, η δύναμη, η συγκέντρωση, η εμπειρία κ.ά. Και, βεβαίως, η τακτική των δύο αντίπαλων ομάδων.
Όσοι θεωρούν ότι η Καβάλα B.C. δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο υψηλό «μπάτζετ» του Πανιωνίου, πρέπει να κάνουν υπομονή, για να το δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχουν το «βάρος» να αποδείξουν, ότι δικαίως της αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός του «φαβορί», για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα B.C. δεν θα υποκύψει, αν υποκύψει, αμαχητί. Μπορεί να ηττηθεί, αλλά η ήττα δεν θα οφείλεται στο ότι οι παίκτες της δεν προσπάθησαν στο παιχνίδι. Θα οφείλεται σε άλλους παράγοντες, αγωνιστικούς εννοούμε πάντα. Περιμένουμε να παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα και έντονο συναγωνισμό από τις δύο ομάδες. Τα στοιχεία αυτά προσελκύουν τους φιλάθλους στο γήπεδο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5μ.μ., όπως και τα υπόλοιπα της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, πλην εκείνου μεταξύ των ομάδων του Γ.Σ. Λαρισαίων 1928 και του Ηρακλείου, που θα αρχίσει στις 12μ.μ. Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν είναι τα εξής: Καβάλα B.C.-Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., Φάρος Κερατσινίου-Αίολος Αστακού, Αμύντας-Μαχητές Δόξας Πεύκων, Χολαργός-Α.Ε. Λάρισας, Αρκαδικός Τρίπολης-Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Δούκας-Παγκράτι, Εθνικός Πειραιώς-Ψυχικό, Γ.Σ. Λαρισαίων 1928-Ηράκλειο.
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, επίσης, αρχίζει το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, στο οποίο μετέχουν οι ομάδες της Αγίας Βαρβάρας και του Αστέρα Καβάλας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ημέρας είναι το εξής: Αστέρας Καβάλας-Ορφέας Νέου Σκοπού (γήπεδο Ποταμουδίων, 6μ.μ.), Ίκαροι Σερρών-Αγία Βαρβάρα, Μακεδονικός-Ιωνικός Ιωνίας, Γ.Α.Σ. Κομοτηνής-Νέα Μουδανιά, Νεάπολη-Ζέφυρος, Παναθλητικός Συκεών-Α.Ε. Κομοτηνής, Μαντουλίδης-Χαλκηδόνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ