Ο οικονομικός παράγοντας θα παίξει πολύ σημαντικό, αν όχι καθοριστικό, ρόλο, για τον αγωνιστικό σχεδιασμό στην Καβάλα B.C. (Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας) ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Ήδη, τον περασμένο μήνα (Μάιο) έγινε μία πρώτη συνάντηση μελών και φίλων του συλλόγου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων και ιδεών.

Ωστόσο, η «αφετηρία» για τις διοικητικές, οικονομικές και αγωνιστικές εξελίξεις, θα είναι η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του «Ερασιτέχνη» την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.

Να σημειώσουμε ότι, μετά τον υποβιβασμό της πρώτης ομάδας στη Β΄ εθνική κατηγορία, έπαψε να υφίσταται η Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Κ.Α.Ε.), επομένως την ευθύνη για τις αποφάσεις και τον σχεδιασμό ανέλαβε η διοίκηση του ερασιτεχνικού σωματείου. Οι εκπρόσωποι του «Ερασιτέχνη» στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε., ήταν ο Βαγγέλης Γοργίας και ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι κατέχουν τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου, αντίστοιχα, στο 9μελές διοικητικό συμβούλιο του ερασιτεχνικού σωματείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ