Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017, το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σ.Ε.Ο. (Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού) έκοψε στην εστία του τη βασιλόπιτα καλωσορίζοντας, με αισιοδοξία, το 2017. Παραβρέθηκαν μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, της Ομάδας Συνεργασίας και Ομάδας S.O.S., στελέχη, παιδιά, γονείς και φίλοι, που ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.
Παρουσιάστηκαν με οπτικοακουστικό υλικό, από την πρόεδρο, Ελένη Αποστολίδου, η ανασκόπηση της Οδηγικής χρονιάς που πέρασε, καθώς και οι στόχοι για το έτος 2017, ενώ δεν έλειψαν οι ευχαριστίες σε συνεργάτες, φίλους και χορηγούς, που συμβάλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην ολοκλήρωση του εθελοντικού έργου και του Οδηγικού προγράμματος.
Η Τοπική Έφορος, Έλενα Ζουμπουλίδου και οι επικεφαλής κάθε κλάδου, με μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση, ενημέρωσαν για τις δράσεις που πραγματοποίησαν το 2016 και για τις προσεχείς, με κύρια εκείνη του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης». Μία δράση που γίνεται σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης. Φέτος, θα είναι ένα ταξίδι ανάπτυξης, προετοιμάζοντας τις ομάδες-κλάδους, να υποδεχθούν νέα μέλη στην Οργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ