Μέσω των οδών Σέκερη και Δημοσθένους θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, μετά την απαγόρευση που ισχύει στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Σέκερη μέχρι και τη διασταύρωσή της με την οδό Δημοσθένους, έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά και γίνει η αυτοψία από τον αρμόδιο φορέα συντήρησης της οδού.

Επίσης, με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους οδηγούς και πεζούς τόσο στη διάρκεια της ημέρας, όσο και στη διάρκεια της νύχτας, ενώ η σήμανση θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2696/1999 και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Σε περίπτωση περάτωσης των εργασιών, η οδός θα δοθεί στην κυκλοφορία μόνο έπειτα από τον επανέλεγχο που θα κάνουν οι μηχανικοί του Δήμου Καβάλας και τη σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι προσωρινή και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ