Η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα 86» αναδείχτηκε ισόπαλη, με σκορ 2-2, με την β΄ ομάδα της Ροδόπης 87. Έτσι, πρόσθεσε έναν ακόμα βαθμό και έφτασε στους δύο, στην βαθμολογία του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Η Καβάλα 86 ανέτρεψε το 1-0 της γηπεδούχου Ροδόπης 87, αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα, που θα της έδινε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Έπειτα από κλέψιμο της μπάλας στην αριστερή πλευρά και ωραία παράλληλη σέντρα, μία παίκτρια της Ροδόπης 87, που βρισκόταν εντός της μικρής περιοχής, ισοφάρισε με κοντινό πλασέ.

Στα άλλα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Βασίλισσα Θράκης-Ορέστης Ορεστιάδας 7-0, Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης-Πανσερραϊκή 0-6, Σουφλί-Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 0-2.

Στην βαθμολογία προηγείται ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης με 12 βαθμούς και ακολουθούν: η Πανσερραϊκή και η Βασίλισσα Θράκης, με 9 βαθμούς, το Σουφλί με 6 βαθμούς, η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και η β΄ ομάδα της Ροδόπης 87 με 4 βαθμούς, η Καβάλα 86 με 2 βαθμούς και στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό, ο Ορέστης Ορεστιάδας. Οι τρεις πρώτες ομάδες φαίνεται πως ξεχωρίζουν σε δυναμικότητα από τις υπόλοιπες και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Β΄ εθνική κατηγορία.

Την 5η αγωνιστική ημέρα (Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Καβάλα 86-Σουφλί, Ορέστης Ορεστιάδας-Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Πανσερραϊκή-Βασίλισσα Θράκης, Ροδόπη 87 Β-Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ