Οι πιτσιρικάδες στη φωτογραφία παρακολούθησαν το κρίσιμο παιχνίδι μεταξύ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και των Ικάρων Σερρών στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Αν και ανήκουν στην Ακαδημία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, κρατούσαν ένα κασκόλ του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Οι μικροί φίλαθλοι «έδειξαν το δρόμο» στους μεγαλύτερους, αλλά περισσότερο στους διοικούντες των σωματείων του Α.Ο.Κ. και της Ε.Κ. Καβάλας.

Η Καβάλα πρέπει να είναι μία στην καλαθοσφαίριση, στο ποδόσφαιρο, στην πετοσφαίριση και στα άλλα αθλήματα. Η πόλη έχει ένα μεγάλο σωματείο με την ονομασία «Καβάλα» κι αυτό είναι ο Α.Ο.Κ.! Καλούμε τους παράγοντες των τοπικών σωματείων, λοιπόν, να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι και να βρούνε τη νομική λύση, ώστε ο Α.Ο.Κ. να εκπροσωπεί τον αθλητισμό τουλάχιστον στην πόλη της Καβάλας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν θα ξεχάσω παραμονές του μεγάλου ημιτελικού του ΑΟΚ με τον Άρη στο κύπελλο Ελλάδος, στη ρεβάνς του 3-1 του Χαριλάου, η Ένωση έπαιζε με τον Άρη για την basket league και στην Καλαμιτσα η ατμόσφαιρα ηταν καθαρά ποδοσφαιρική αφού τα συνθήματα για τον ΑΟΚ δονουσαν την ατμόσφαιρα. Τέτοια ατμόσφαιρα μόνο οι οπαδοί του ΑΟΚ μπορούν να δημιουργήσουν στο κλειστό. Αν τελικά ο Παππάς καταλάβει πιο είναι το συμφέρον της ομάδας του, τότε το καλοκαίρι θα πρέπει να πράξει τα δέοντα.Φαντάσου ακόμα υπάρχουν παιδιά που θεωρούν ότι η Ένωση είναι η μπασκετική έκδοση του ΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ