Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η πρώτη φιλική συνάντηση ξιφασκίας στην πόλη της Καβάλας, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γενικού Λυκείου (ΓΕ.Λ.) Καβάλας. «Τον ενθουσιασμό του κοινού και των συμμετεχόντων κέρδισαν οι νεαροί αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, συμμετέχοντας σε δύο κατηγορίες, κάτω των 13 και κάτω των 10 ετών. Στην κατηγορία κάτω των 13 ετών, την 1η θέση κατέκτησε ο Χρήστος Πάπας, από τη Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης, ενώ την 2η θέση πήρε ο Νίκος Μπέλλης, από τον Α.Σ. «Φοίνικας» Φλώρινας και την 3η θέση ο Σάββας Κωνσταντινίδης, από την «Ξιφασκία Καβάλας» και η Λιλιάνα Ξενίδου, από τον Α.Σ. «Φοίνικας».

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, η Εμμελεία Παππά, από τη Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης, κατέλαβε την 1η θέση, ακολουθούμενη από τον Βασίλη Μπέλλη, του Α.Σ. «Φοίνικα» και τον Πάρη Πουλιούδη, από τη «Ξιφασκία Καβάλας» και τη Μαρία Σαρακίνη, από τον Α.Σ. «Φοίνικας».

Ο προπονητής, Παντελής Αφορόζης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόδοση των αθλητών τόνισε ότι, η πρώτη αυτή αγωνιστική εμπειρία, είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Καβάλα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Καβάλας, Κώστα Χατζηαναστασίου, τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού και απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Στέλιο Ιγνατιάδη και την βουλευτή Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη, για την υποστήριξή τους. Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Νίκο Μωυσίδη και τον πολιτιστικό σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας «Η Αγία Ειρήνη», για την συμβολή τους στην εκδήλωση. Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που ταξίδεψαν από άλλα μέρη, για να γίνουν μέρος αυτής της ξεχωριστής προσπάθειας. Η παρουσία τους έδωσε μία εξαιρετική ώθηση στο κλίμα και την ενέργεια της εκδήλωσης», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ