Η Ελ. Χατζηαβραάμ πήρε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο διεθνές τουρνουά της Λάρνακας

0

Η Ελένη Χατζηαβραάμ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης της Herodotou Tennis Academy στην Λάρνακα. Με την Λετονή συμπαίκτριά της, Aleksandra Rozkalne, νίκησαν στον τελικό αγώνα τις: Στελίνα Νούτσου και Αιμιλία Πάντου και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας κάτω των 16 ετών (U16) της Tennis Europe.

Ιδανικά άρχισε το 2024 για την αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» Καβάλας και της KARAPROIMOS COACHING TEAM, με την κατάκτηση του έβδομου τίτλου της στα διπλά σε τουρνουά της Tennis Europe, δεύτερο συνεχόμενο στο τουρνουά της Herodotou Tennis Academy. Συνολικά έχει 13 τίτλους στα διπλά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε διοργανώσεις της Tennis Europe κι έναν στα μονά.

Η Χατζηαβραάμ και η Rozkalne έχασαν το 1ο σετ απέναντι στις Isabel Arabarco και Roneta Kacinskaite και μετά δεν έχασαν άλλο σετ, νικώντας στα προημιτελικά τις Ισραηλινές Daniel Blustein και Lior Javetz, στα ημιτελικά τις Ρουμάνες Daria Bugaenco και Romina Hincu και στον τελικό αγώνα τις Νούτσου και Πάντου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ