SAMSUNG CAMERA PICTURES

Η Ελευθερούπολη πήρε και πάλι «άριστα» για τη διοργάνωση ενός πανελληνίου πρωταθλήματος πυγμαχίας και συγκεκριμένα του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, στο οποίο, μάλιστα, σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με 153 αθλητές και αθλήτριες. Διοργανωτής ήταν ο τοπικός σύλλογος Α.Ο. «Ορμή», σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.), τον Δήμο Παγγαίου και την κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου. Αγωνιστικά, ο Α.Ο. «Ορμή» κατέκτησε τρία μετάλλια στη διοργάνωση (δύο χρυσά και ένα χάλκινο). Πιο συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Αραμπατζή (φωτογραφία) στέφθηκε πρωταθλήτριας Ελλάδας στην κατηγορία των 50 κιλών κορασίδων, νικώντας στον τελικό αγώνα την Αλεξάνδρα Παυλή της Παναχαϊκής. Επίσης, η Χριστίνα Νικολάου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 57 κιλών παγκορασίδων, ενώ η νεαρή αθλήτρια, Μαρίνα Αραμπατζή, πραγματοποίησε τον πρώτο της επίσημο αγώνα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 48 κιλών παγκορασίδων.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. «Ορμή», Βασίλης Βεργόπουλος και ο προπονητής, Μπάμπης Αραμπατζής, έγιναν αποδέκτες συγχαρητηρίων, για την άρτια διοργάνωση, για τη φροντίδα της παραμικρής λεπτομέρειας, για τη διευκόλυνση των 145 αθλητών, των 42 προπονητών, κριτών, διαιτητών, επισκεπτών και των ανθρώπων της Ε.Ο.Π. Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του συλλόγους ευχαριστεί τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, τους αντιδημάρχους, το δημοτικό συμβούλιο, την πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης, τον γενικό γραμματέα του Δήμου, που ήταν άψογοι συνδιοργανωτές.
Επίσης, ευχαριστεί τους χορηγούς: τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, τον υπεύθυνο της REMAX, την εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ, τον ιδιοκτήτη των παιδικών κατασκηνώσεων «Πίτσας καμπ» στη Θάσο, τον Αντρέα Σκλαρή, τον Νίκο Μάρτο, τον Βασίλη Κελεμένη, ιδιοκτήτη του καταστήματος ΤΥΡΑΞΙΑΣ στην Καβάλα, το εστιατόριο «Στραβό πιρούνι» και το σνακ μπαρ «Περί ορέξεως» στη Νέα. Πέραμο και τον ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων στη Νέα Πέραμο, Γιώργο Παγώνη. Επίσης, τους φούρνους Φελλαχίδη, τον ιδιοκτήτη του ξενώνα Πευκόραμα, τους ιδιοκτήτες των καφέ Πλάτανος, VERO, Il Nido, Vitrine, τα χρυσοχοΐα Αφοί Ζαρωτιάδης και Τάσος Ζαρωτιάδης, το καφέ μπουγάτσα «Γιάννης», την πιτσαρία «Καπρίτσιο», το καφεκοπτείο Αφοί Ρουσόπουλοι, το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων «Ασλανίδης», την ξυλεία Κ. Ταουκτσή, την εταιρεία Αmfiolive, τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική Μιχάλης Παπαδόπουλος, τα ελαστικά Autoland, τα φαγάδικα «Κουτούκι», «Μπες στο ψητό» και Foodfactory, το κομμωτήριο «Βούλα» και τα είδη γάμου «Άλφα Δέλτα» στην Καβάλα.

Τους δημοσιογράφους Ντ. Τσολακίδου, Αχιλλέα Καραγκιοζόπουλο, Τάσο Πατσίδη και την εφημερίδα «Ενήμερος του Παγγαίου», που φρόντισαν για τη διασπορά του γεγονότος σε ακροατές και αναγνώστες. Τέλος, τα διοικητικά συμβούλια των πολιτιστικών συλλόγων Χορτοκοπίου, Αντιφιλίππων, Ελευθερούπολης και τον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ