-Απευθυνόμαστε, πρωτίστως, στα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων «γαλάζιοι αργοναύτες», του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», τα οποία εκπροσωπούν την λεγόμενη «βάση» του σωματείου, που είναι οι υποστηρικτές της ομάδας ποδοσφαίρου, κυρίως, αλλά και των υπόλοιπων τμημάτων. Θεωρούμε πως ο σύνδεσμος μπορεί και πρέπει να έχει «πρωταγωνιστικό ρόλο», στην προσπάθεια εγγραφής περισσότερων μελλών στον σύλλογο. Καταρχάς, θα είναι χρήσιμο, αν όχι αναγκαίο, να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. όλα, ή όσα περισσότερα γίνεται, μέλη του συνδέσμου «γαλάζιοι αργοναύτες». Η «φωνή» των οργανωμένων φιλάθλων μέσα στα όργανα και συγκεκριμένα στην γενική συνέλευση, θα ενδυναμώσει και θα συμβάλλει στην δημοκρατικότερη λειτουργία του σωματείου (σ.σ. δεν υπονοούμε το αντίθετο). Είναι διαφορετικό στην γενική συνέλευση να συμμετέχουν πενήντα μέλη και πιο δημοκρατικό οι αποφάσεις να λαμβάνονται από πεντακόσια, χίλια κ.ο.κ. μέλη της γενικής συνέλευσης.

-Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» απεύθυνε κάλεσμα, για να γίνουν νέες εγγραφές μελών στον σύλλογο. Θα ήταν ωφέλιμο να «στηθεί» κι ένα «περίπτερο» στην πλατεία Ελευθερίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής, αλλά δεν υπάρχει ο υπάλληλος, ή κάποιος εθελοντής, για να κάνει την διαδικασία αυτή. Ίσως, ο σύνδεσμος «γαλάζιοι αργοναύτες» θα μπορούσε να βοηθήσει με εθελοντή, ή εθελοντές, την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια να «μεγαλώσει» ο Α.Ο.Κ. και να γίνει το αθλητικό σωματείο με τα περισσότερα μέλη στον Νομό Καβάλας, γιατί όχι και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!

-Επίσης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη μπορεί να δώσει κίνητρο, ή κίνητρα, σε όσους και όσες θέλουν να εγγραφούν στον Α.Ο.Κ. Ένα κίνητρο, για παράδειγμα, είναι η χορήγηση κάρτας μέλους, με την οποία ο εγγραφόμενος, ή εγγραφόμενη, θα έχει σημαντική έκπτωση, ή δωρεάν είσοδο στις επίσημες και μη αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου, που διεξάγονται εντός έδρας. Αν η πλειοψηφία επιθυμεί να παρακολουθεί μόνο τα παιχνίδια της ομάδας ποδοσφαίρου, όσο θα αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, μπορεί να γίνει συνεργασία με την διοικούσα επιτροπή και οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλλουν, αντί για είκοσι (20) ευρώ, το ποσό των τριάντα (30) ευρώ, εκ των οποίων τα δέκα (10) ευρώ θα ενισχύσουν το ταμείο του τμήματος ποδοσφαίρου. Από κει και πέρα, η διοικούσα επιτροπή θα καθορίσει τις τιμές των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο, για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη του αθλητικού σωματείου.

-Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Α.Ο. «Καβάλα» λειτουργεί κι άλλα τμήματα, στα οποία αθλούνται δεκάδες αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών. Τα τμήματα αυτά έχουν δυναμική, ενώ θα δημιουργηθούν νέα τμήματα, π.χ. χειροσφαίρισης, αν αυξηθεί ο αριθμός των μελών, επομένως και η οικονομική δυνατότητα του συλλόγου να συντηρήσει τα νέα τμήματα. Είναι ευχάριστο ότι υπάρχουν συμπολίτες που στηρίζουν, είτε με διαφημίσεις, είτε με χορηγίες, τα τμήματα του Α.Ο.Κ., αλλά χρειάζεται να γίνουν και πολλές περισσότερες εγγραφές μελών. Η δύναμη κάθε σωματείου, είναι τα μέλη του!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ