Η πολιτιστική δραστηριότητα στην πόλη της Καβάλας καλά κρατεί. Αν και διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2017, οι δράσεις που αφορούν στη διασκέδαση του κοινού δεν έχουν σταματήσει. Στο «γαϊτανάκι» αυτό συμμετέχει και η ομάδα νέων σε ηλικία εθελοντών με την ονομασία Action Team, που διοργανώνει, για δεύτερο συνεχές έτος, το νεανικό φεστιβάλ Colors festival. Πρόκειται για μία δράση που φιλοδοξεί να δώσει «χρώμα» στην πόλη της Καβάλας, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Δήμου Καβάλας, Μαρία Φραντζεσκάκη, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στην πλατεία Κανάρη στην παραλία. Ο Δήμος Καβάλας, πρόσθεσε, ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια που γίνεται από νέους και ενεργούς δημότες, με στόχο τη διασκέδαση και τη δημιουργία ενός κλίματος ζωντάνιας.

Επίσης, σημείωσε ότι η διεξαγωγή εκδηλώσεων στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» στο Περιγιάλι, ενισχύει το μήνυμα που θέλει να περάσει η τοπική κοινωνία, για την απόδοση του στρατοπέδου στον λαό της Καβάλας. Το παλιό στρατόπεδο θα είναι το επίκεντρο των δράσεων του φεστιβάλ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, οι οποίες περιλαμβάνουν μουσική, χορό, εργαστήρια, bazaar, αναρρίχηση, περίπτερα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ.ά. «Το σύνθημα φέτος είναι: «Χρωματιστή πόλη». Θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός κλίματος χαράς και διασκέδασης στην πόλη και προσκαλούμε τον κόσμο, Καβαλιώτες και επισκέπτες, να έρθουν», είπε το μέλος της ομάδας Action Team, Νίκος Βουγιούκας και τόνισε, ότι για τη φετινή διοργάνωση εργάστηκαν πολλά άτομα.

Η έναρξη του φεστιβάλ, συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Τσακιρίδης, θα γίνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 με την παρέλαση από την πλατεία Κανάρη (σ.σ. οδός Εθνικής Αντίστασης) μέχρι το πάρκο Φαλήρου, στην οποία θα συμμετέχουν και άτομα με αναπηρίες. Η Μ. Φραντζεσκάκη συνεχάρη τους νέους για την πρωτοβουλία τους, δήλωσε ότι ο Δήμος Καβάλας θα προσφέρει τη στήριξη του και ευχήθηκε να συνεχιστεί το φεστιβάλ τα επόμενα έτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ