Με διαδοχικές επαφές συνέχισε την προεκλογική δραστηριότητα της, η υποψήφια δημάρχου Καβάλας, Αναστασίας Ιωσηφίδου. Το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο, όπου συναντήθηκε με τον λιμενάρχη, Αθανάσιο Βρύζα, με τον οποίο συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητας του. Η Αν. Ιωσηφίδου δήλωσε ότι, για τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας» και την ίδια, η θάλασσα είναι μεγάλο αναπτυξιακό όπλο και ότι, προσβλέπει στην συνεργασία με την λιμενική Αρχή και ιδιαίτερα στον τομέα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος στην περιοχή.
Στην συνέχεια, πάντα συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφτηκε τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων, όπου συναντήθηκε με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ανέλυσε το κοινωνικό πρόγραμμα του συνδυασμού, στο οποίο περιλαμβάνεται και η δημιουργία Κοινωνικού Πολύκεντρου. Αργότερα, έκανε την ίδια ενημέρωση και στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των τριτέκνων. Επίσης, δήλωσε την σταθερή δέσμευση της, για την προστασία του θεμελιώδους, για την κοινωνία μας, θεσμού της οικογένειας.

Τέλος, συναντήθηκε με το προεδρείο του σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο, Χρήστο Ιωαννίδη, με τον οποίο συζήτησαν τις προτάσεις του συνδυασμού για το κυκλοφοριακό, ενώ άκουσε τις απόψεις του σωματείου, για  το μείζον αυτό πρόβλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ