Η ομάδα ανδρών του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας (Α.Σ.Ε.Α.Κ.) πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και μάλιστα κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α2 εθνική κατηγορία αήττητη! Στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια της φάσης των πλέι οφ, με την συμμετοχή των δύο πρώτων συλλόγων των ομίλων της κανονικής περιόδου. Εκτός από τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας παρουσιάστηκε μόνο ο Άρης Νικαίας. Τα σωματεία Επιτραπέζια Αντισφαίριση Πεύκης, Αθηνά Μαγκουφάνας και Γυμνάσιο διαμαρτυρήθηκαν στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την επιλογή του τόπου διεξαγωγής και δεν ταξίδεψαν στην Γεωργιανή. Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αντιμετώπισε τον Άρη Νικαίας στον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος και πήρε την νίκη με 3-0. Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα ήταν η εξής: Διονύσης Τιμαμόπουλος (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)-Δημήτρης Μακρής (Άρης Νίκαιας) 3-1 (9-11, 11-8, 11-5, 16-14), Αλεσάντρο Φέλτσερ (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)-Ηλίας Μιχαηλίδης (Άρης Νίκαιας) 3-1 (10-12, 12-10, 11-6, 11-5), Εμμανουήλ Αλαρούπι (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)-Σταύρος Βρεττάκος (Άρης Νίκαιας) 3-2 (14-12, 7-11, 8-11, 11-7, 11-9).

Συνοπτικά η φάση των πλέι οφ (θέσεις 1-4) ήταν η ακόλουθη: Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Αθηνά Μαγκουφάνας 3-0 (χωρίς αγώνα), Α.Σ. Το Γυμνάσιο-Άρης Νικαίας 3-0 (χωρίς αγώνα).

Αγώνας για τις θέσεις 1-2 Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Άρης Νίκαιας 3-0

Αγώνας για τις θέσεις 3-4 δεν διεξήχθη

Την ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας αποτελούσαν οι αθλητές: Τιμαμόπουλος (16 ετών), Αλεξόπουλος (15 ετών), Φέλτσερ (17 ετών), Φραγκάκης (15 ετών) και ο αρχηγός Αλαρούπι (20 ετών) με προπονητή τον Γιάννη Σταύρου. Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας ευχαριστεί τον Δήμο Παγγαίου, για τη παραχώρηση του γυμναστηρίου της Γεωργιανής και ιδιαίτερα τον Χρήστο Μποσμπότη, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παγγαίου και ειδικού δημοτικού συμβούλου για θέματα αθλητισμού, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Δημητρακούδη, την γραμματέα του Δήμου Παγγαίου, Κατερίνα Δεληγιαννάκη και τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Σαραντούδη, για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ