• Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας κάνει μία αξιέπαινη προσπάθεια για την ανάπτυξη του υγρού στίβου και ειδικότερα του θεαματικού αθλήματος της υδατοσφαίρσης. Προσφάτως, λοιπόν, φιλοξένησε στο δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο τα παιχνίδια της β΄ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.
  • Η διοργάνωση σημείωσε επιτυχία, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του Ν.Ο.Κ. «Για μία ακόμα φορά, αποδείξαμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε πανελλήνιες διοργανώσεις», αναφέρουν στον επίλογο της ανακοίνωσης τους οι παράγοντες του Ν.Ο.Κ. Πράγματι, η Καβάλα προσθέτει νέες επιτυχίες στην ανάληψη διοργανώσεων του υγρού στίβου και αποτελεί, πλέον, εγγύηση στο οργανωτικό κομμάτι.
  • Θεωρούμε πως δεν θα αργήσει ο καιρός, που θα αναλάβει και μεγάλες διοργανώσεις στην κολύμβηση, στην υδατοσφαίριση και στη συγχρονισμένη κολύμβηση (σ.σ. αν το κλειστό κολυμβητήριο διέθετε και βατήρες για καταδύσεις, θα διεξάγονταν και αγώνες στο συγκεκριμένο, ιδιαίτερα εντυπωσιακό, άθλημα).
  • Οι αγώνες υψηλού επιπέδου, αλλά και η προετοιμασία με σημαντικούς αθλητές, βοηθούν και τους Καβαλιώτες να βελτιωθούν, χάρη στις εμπειρίες που κερδίζουν. Κι όλα αυτά, διότι η Καβάλα διαθέτει το μεγάλο «εργαλείο», που είναι το κλειστό κολυμβητήριο, αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης πως θα αξιοποιήσει το «εργαλείο», για να είναι αποτελεσματικό.
  • Όσον αφορά την υδατοσφαίριση, είμαστε βέβαιοι ότι η δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες θα αποδώσει καρπό τα επόμενα έτη. Το άθλημα γνώρισε κάμψη, επειδή δεν υπήρχε η «διάδοχη κατάσταση», της ομάδας που πρωταγωνίστησε στις υψηλές εθνικές κατηγορίες, σε παράγοντες, προπονητή και αθλητές. Με τη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου έρχονται περισσότερα παιδιά στον υγρό στίβο και αρκετά από αυτά γνωρίζουν και την υδατοσφαίριση.
  • Θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδική δουλειά, για να δημιουργηθεί, πάλι, μία ανταγωνιστική ομάδα σε επίπεδο ανδρών, ενώ πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια στα τμήματα των μικρών ηλικιών. Μακάρι να βρεθούν περισσότεροι οικονομικοί στυλοβάτες, που θα διευκολύνουν το έργο των ανθρώπων του ομίλου. Τότε, θα δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη.
  • Εμείς, να συγχαρούμε τα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές και τους αθλητές του Τμήματος υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, για τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν, αλλά και τον Δήμο Καβάλας, για την αξιοποίηση του κολυμβητηρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ