-Πράγματι, η πιάτσα των ΤΑΞΙ μπροστά από το κτήριο του Ο.Τ.Ε. στην Καβάλα, βρίσκεται σε «κομβική θέση», όπως είπε ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, Χρήστος Ιωαννίδης. «Από εκεί εξυπηρετούμε γιατρούς, ηλικιωμένους και πολλούς κατοίκους της Καβάλας. Είναι πολύ κομβική θέση για την δουλειά μας. Αν φύγει η πιάτσα από εκείνο το σημείο, είναι σοβαρό πρόβλημα για εμάς», είπε.

-Η θέση που βρίσκεται, όλα αυτά τα χρόνια, η πιάτσα των ΤΑΞΙ στον Ο.Τ.Ε. μπορεί να παραμείνει σταθερή, αν ακυρωθεί η πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Αβέρωφ, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι την οδό Ομονοίας. Δηλαδή, να σταματήσει το έργο της ανάπλασης μέχρι την πλατεία καπνεργάτη. Και το υπόλοιπο (νότιο) τμήμα, να διατηρηθεί ως έχει. Θεωρώ ότι είναι αρκετή η πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Κασσάνδρου, από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι το κτήριο του Ο.Τ.Ε. Θα εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πεζών, αλλά και δεν θα διαταραχθεί η κίνηση των αυτοκινήτων.

-Το κομμάτι αυτό, του έργου της ανάπλασης, θα τελειώσει έως το ερχόμενο καλοκαίρι, είπε ο Θίοντορ εξηγώντας γιατί καθυστερεί η πορεία των εργασιών στην περιοχή. Όταν τελειώσει, λοιπόν, το βόρειο κομμάτι, Θίοντορ καρντάσι, μη βιαστείς να αρχίσεις το «ξήλωμα» του νότιου, μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν περάσει το καλοκαίρι και λήξει η τουριστική περίοδος. Θα είναι «εγκληματικό» μέσα στο καλοκαίρι και στο φόρτε για τον τουρισμό, να είναι σκαμμένο ένα «κομβικό» τμήμα στο κέντρο της πόλης και να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

-Φρόντισε, λοιπόν, να φτιάξεις την οδό Αβέρωφ μέχρι τον οδό Ομονοίας και άφησε το υπόλοιπο κομμάτι για μετά το θέρος. Να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η ανάπλαση από την πλατεία καπνεργάτη προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ