Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημ. Παπαμιχαήλ, θα γίνουν «ζευγάρι» και στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θοδ. Κοκκινίδη

0

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Θόδωρος Κοκκινίδης ανυπομονεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το επόμενο κέρινο γλυπτό του, αυτό του ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ, το οποίο θα τοποθετήσει δίπλα σ’ εκείνο της αείμνηστης «εθνικής σταρ», Αλίκης Βουγιουκλάκη, στο μουσείο του στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου.

Ο δημιουργός έγραψε: «Τον Μάρτιο του 2022, άρχισα να δημιουργώ το γλυπτό ολοκληρώνοντας το στο τέλος του Σεπτέμβρη του 2022, αφήνοντας μικρές λεπτομέρειες σε εκκρεμότητα. Τον Οκτώβρη άρχισα ήδη να φιλοτεχνώ το επόμενο έργο. Το ομοίωμα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Σπουδαίος ηθοποιός και αγαπημένος του κόσμου. Άρρηκτα συνδεδεμένος με την Αλίκη. Όμως, το άτυχες συμβάν με το αυτοκινητιστικό ατύχημα που μου συνέβη στο τέλος του Οκτώβρη 2022 και κάποιοι γνωρίζετε, με κράτησε και με κρατά ακόμα εκτός δημιουργίας.

Μόλις η υγεία μου το επιτρέψει, με ανυπομονησία θα προχωρήσω και θα ολοκληρώσω το ομοίωμα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ώστε να πάρει την θέση του δίπλα σε αυτό της Αλίκης.

Για το κέρινο ομοίωμα της Αλίκης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον οδοντοτεχνίτη, Αντώνη Καραγιαννίδη και την συνεργάτιδα του, Βίκυ Μαρινοπούλου που με υπομονή και δοτικότητα, δημιούργησαν την οδοντοστοιχία του έργου. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον Περικλή Τσαχαλίδη, που με αγάπη και δεξιοτεχνία έκανε το χτένισμα του ομοιώματος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ