-Στην κυβέρνηση της Ελλάδας δεν κάνουν πολιτική, αλλά τους θηριοδαμαστές! Ο Καβαλάρχης δήλωσε για την ακρίβεια στην χώρα ότι: «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την δαμάσουμε, με εντατικοποίηση των ελέγχων, αύξηση και είσπραξη των προστίμων, παρεμβάσεις στα ράφια των καταστημάτων, καθώς και προσωρινά μέτρα στήριξης των νοικοκυριών». Αχ, αυτή η αδάμαστη ακρίβεια!

-Το θηρίο, καρντάσι Καβαλάρχη, δεν δαμάζεται με «καλοπιάσματα». Γιατί, όλα αυτά που δοκιμάζει η κυβέρνηση, τα οποία ανέφερες, είναι «καλοπιάσματα». Γι’ αυτό δεν «κατευνάζεται» το θηρίο. Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα δεν πτοούν τους κερδοσκόπους, γιατί τα κέρδη τους υπερκαλύπτουν το πρόσκαιρο πρόστιμο. Για τις «παρεμβάσεις στα ράφια» τι να πω. Η κυβέρνηση επιβάλλει στον καταναλωτή ποια προϊόντα θα αγοράσει. Έως το τέλος του 2024, θα ανακοινωθούν 600 κωδικοί προϊόντων στους οποίους θα γίνει μείωση των τιμών 15%. Γιατί κατευθύνει τους καταναλωτές η κυβέρνηση ποια προϊόντα θα αγοράζουν; Το πιο «δραστικό μέτρο», όμως, είναι τα διάφορα «καλάθια». Η κυβέρνηση έχασε και τα καλάθια και τα αυγά, στον αγώνα με το θηρίο της ακρίβειας!

-Ο Καβαλάρχης, καρντάσια, είναι «εκτός τόπου και χρόνου», αφού δήλωσε: «Φαίνεται ότι τα χειρότερα βρίσκονται πίσω μας». Αλλά, η ακρίβεια παραμένει αδάμαστη! Κάποια μέρα, οι τιμές στα προϊόντα θα πέσουν μόνες και η ακρίβεια θα γίνει μία ανάμνηση κακή! Μπορεί να προβλέψει, άραγε, η κυβέρνηση πότε θα έρθει εκείνη η ημέρα; Αφού απέτυχε ως «θηριοδαμαστής», ας δοκιμάσει να ερμηνεύσει τα άστρα! Η πρόβλεψη αυτή έχει περισσότερη ασφάλεια, από τα μέτρα που λαμβάνονται.

-Η ακρίβεια, είπε ακόμα ο Καβαλάρχης, έχει πανευρωπαϊκή διάσταση. Μάλιστα. Πως αντιμετωπίζουν την ακρίβεια οι κυβερνήσεις της Σουηδίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Και πως επηρεάζει η ακρίβεια το βιοτικό επίπεδο των λαών των χωρών αυτών;

-Υπάρχει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα ένα καλό παράδειγμα διαχείρισης της ακρίβειας; Είναι δύσκολο να δαμάσουν την ακρίβεια και στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Δεν το πιστεύω αυτό. Μνημόνια, κορονοϊός, ακρίβεια. Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι τα χειρότερα βρίσκονται πίσω μας! Ο θεός να βάλει το χέρι του, καρντάσια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ