Η Αγία Βαρβάρα νίκησε στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων την Θύελλα Φερών με σκορ 68-54 και έφτασε στις τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια, στην τελική φάση του πρωταθλήματος ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.). Το Σιδηρόκαστρο, επίσης, επικράτησε του Αστέρα Καβάλας με σκορ 68-53 και το ερχόμενο Σάββατο 21 Μαΐου 2022, θα υποδεχτεί στην έδρα του την Αγία Βαρβάρα, με στόχο την νίκη και την κάλυψη της διαφοράς των 11 πόντων με την οποία ηττήθηκε στα Ποταμούδια (54-43). Εάν τα καταφέρει, θα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην τελική φάση, άρα του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Είναι βέβαιο ότι, το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου, θα γεμίσει από φιλάθλους της τοπικής ομάδας και η Αγία Βαρβάρα θα αντιμετωπίσει μία «καυτή» ατμόσφαιρα. Εκτιμούμε πως το παιχνίδι θα έχει χαμηλό σκορ, δυνατές άμυνες και αρκετή νευρικότητα. Θα είναι λάθος, κατά την άποψη μας, εάν η Αγία Βαρβάρα επαναπαυτεί στο πλεονέκτημα των 11 πόντων από το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε βέβαιοι πως θα παίξει για την νίκη και πρέπει να παίξει μόνο για την νίκη, με την οποία θα στεφθεί πρωταθλήτρια ανδρών στην Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., ασχέτως με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της τελικής φάσης. Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Αγία Βαρβάρα 8, Σιδηρόκαστρο 7, Αστέρας Καβάλας 5, Θύελλα Φερών 4.

Η ομάδα παίδων της Αγίας Βαρβάρας (φωτογραφία), στην «παρθενική» της εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημείωσε δύο νίκες, επί του Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 58-40 και επί του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής με σκορ 58-47, αλλά στο παιχνίδι που έκρινε την 1η θέση του ομίλου που διεξήχθη στο Κιλκίς, ηττήθηκε από τον Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 51-50 και κατέλαβε την 2η θέση. Έτσι, την πρόκριση πήρε το σωματείο της Κοζάνης. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς καλαθοσφαιριστές της Αγίας Βαρβάρας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ