-Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου του «Ορέστη» Ορεστιάδας, Νίκος Ουσταμπασίδης, είδε ένα παιχνίδι και κατάλαβε πολλά πράγματα για τον Α.Ο.Κ. «Η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, από αυτό της κατηγορίας που παίζουμε», είπε, μετά από την λήξη του αγώνα της περασμένης Κυριακής (22 Οκτωβρίου 2023) στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

-Το «μάτι» ενός προπονητή με σημαντική εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, είναι αλάνθαστο κριτήριο. Δεν προσπάθησε να κολακέψει την αντίπαλη ομάδα, απλά είπε την πραγματικότητα. Ο Α.Ο.Κ. παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, με καλή οργάνωση και με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους, το οποίο συνδυάζει με την ουσία. Σε μία κατηγορία που κυριαρχεί η δύναμη και η σκοπιμότητα. Και έχει περιθώριο βελτίωσης στην συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς και την δυνατότητα να ενισχύσει το ρόστερ στην «εμβόλιμη» περίοδο των μετεγγραφών.

-Ωστόσο, ο πρωταθλητισμός, εκτός από πολλή δουλειά, απαιτεί και συνέπεια. Καμία ομάδα δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια, ούτε υποβιβάστηκε, από την 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Ο Α.Ο.Κ. οφείλει να παραμείνει προσηλωμένος στον στόχο και να συνεχίσει να δείχνει υψηλό επαγγελματισμό εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου έως την λήξη του πρωταθλήματος. Τότε θα γίνει ο απολογισμός και εύχομαι να είναι ευχάριστος, για τον ιστορικό και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο, για μία δεκαπενταετία, σύλλογο της Καβάλας.

-Ο Ν. Ουσταμπασίδης είδε την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που έχει η ομάδα της Καβάλας στο παιχνίδι με την δική του ομάδα, η οποία στα παιχνίδια των έξι προηγούμενων αγωνιστικών ημερών του πρωταθλήματος ήταν αήττητη! Δεν «έχρισε» τον Α.Ο.Κ. πρωταθλητή, αλλά έδωσε το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση θα επιτευχθεί μέσα στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ