Ο «Βύρων» Καβάλας νίκησε τον «Ορφέα» Ελευθερούπολης με σκορ 2-1 και κατέκτησε το super cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Κοκκινοχώματος, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και τον παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο «Βύρων» προηγήθηκε 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι: Μαχαίρας στο 8ο λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και Τουμανίδης στο 54ο λεπτό, ενώ το 65ο λεπτό, ο Βακιρτζής μείωσε για τον «Ορφέα».

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, για την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν στον συμβολικό αυτό θεσμό της ποδοσφαιρικής Καβάλας την σημασία που του αξίζει, για να αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος με τον καλύτερο τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, ήταν η ιδανική για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και η προσέλευση του κόσμου μεγάλη, δίνοντας ένα όμορφο έναυσμα για την νέα αγωνιστική σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, μερικές ώρες μετά από την κατάκτηση του τροπαίου, η διοίκηση του «Βύρωνα» ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή, Παντελή Στυλιανού! Αναμένεται να ανακοινωθεί ο διάδοχος, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ