Ήττα υπέστη η μικτή ομάδα κάτω των δεκαέξι ετών (Κ16) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, στην τελευταία αγωνιστική ημέρα της α΄ φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων μικρών ηλικιακών κατηγοριών.

Η ομάδα Κ16 υποδέχτηκε στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, για την 6η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του πρωταθλήματος. Έως το 35ο λεπτό του παιχνιδιού, η φιλοξενούμενη ομάδα απέκτησε ισχυρό προβάδισμα τριών τερμάτων (σκορ 3-0). Ωστόσο, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας αντέδρασε και μείωσε σε 3-2, με τέρματα που σημείωσαν ο Πριόνας στο 44ο λεπτό και ο Πετρίδης στο 60ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, τουλάχιστον, για να πάρει τον έναν βαθμό. Παρά την ήττα, που ήταν η πρώτη στην διοργάνωση, διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, που εξασφάλισε από την προηγούμενη αγωνιστική ημέρα. Πλέον, στρέφει την προσοχή στην επόμενη φάση των 16 ομάδων, με τα παιχνίδια που έχουν «νοκ άουτ» χαρακτήρα.

Επίσης, η ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ. Καβάλας ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στην διοργάνωση με «το κεφάλι ψηλά» και με αξιοπρεπή παρουσία. Αναδείχτηκε ισόπαλη, με σκορ 1-1, με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης. Προηγήθηκε στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού, με τέρμα του Τίτη και στο 55ο λεπτό, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης ισοφάρισε με τέρμα του Δροσόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ