Ο Α.Ο.Κ. δεν έπαιξε καλά στην Προσοτσάνη στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) και ηττήθηκε με σκορ 87-67. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στα σουτ τριών πόντων, δημιούργησε μία διαφορά που «άγγιξε» τους είκοσι πόντους στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού, ωστόσο ο Α.Ο.Κ. αντέδρασε και κατάφερε να πλησιάσει σε μονοψήφιο αριθμό την διαφορά στην τελευταία περίοδο. Εκεί, όμως, καταλογίστηκε ένα αυστηρό φάουλ στον Δημήτρη Αθανασιάδη, που δέχτηκε και τεχνική ποινή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με πέντε «σφάλματα» από το παιχνίδι. Επίσης, οι διαιτητές καταλόγισαν δύο «απανωτές» τεχνικές ποινές στον προπονητή του Α.Ο.Κ., Βαγγέλη Καρατσομπάνη, που διαμαρτυρήθηκε για την προηγούμενη απόφαση κι έτσι, με τις συνεχόμενες εύστοχες ελεύθερες βολές από τις ποινές, η ομάδα της Προστσάνης «έχτισε» πάλι την διψήφια διαφορά στο σκορ, αλλά το κυριότερο, διέκοψε την «φόρα» που είχε πάρει ο Α.Ο.Κ. στην 4η περίοδο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, η Προσοτσάνη έλεγξε απόλυτα την κατάσταση και έφτασε στην φαινομενικά άνετη νίκη.

Χωρίς να είναι δικαιολογία, ο Α.Ο.Κ. δεν είχε όλους τους παίκτες σε υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα, ενώ στην περίοδο της προετοιμασίας δεν κατάφερε να δώσει αρκετά και δυνατά φιλικά παιχνίδια. Επίσης, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της διοργάνωσης του κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης», επειδή δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ικανό αριθμό παικτών! Ο στόχος είναι η δεύτερη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και η συνεχής αγωνιστική βελτίωση.

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στις 5 το απόγευμα, θα υποδεχτεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Ορφέα Νέου Σκοπού. Στα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο (δυτικό) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Σιδηρόκαστρο-Ίκαροι Σερρών 93-63, Ορφέας Νέου Σκοπού-Μακεδόνες Κρηνίδων 75-44, Τιτάνες Δράμας-Νέοι Κ.Α.Ο. Δράμας 61-96, ρεπό η Ηράκλεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ