Ο «Αστέρας» Καβάλας πέτυχε δύσκολη, αλλά ίσως αποδειχτεί πολύτιμη, νίκη εκτός έδρας επί των «Ικάρων» Σερρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του τουρνουά, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.). Αν ήταν πίσω στο σκορ 33-25 στο τέλος της 3ης περιόδου του παιχνιδιού και 41-32 στα μέσα της 4ης περιόδου, κατάφερε να αναδειχτεί νικητής με τελικό σκορ 45-44, που θυμίζει αποτέλεσμα ημιχρόνου αγώνα! Ο Ιωαννίδης, με εύστοχο σουτ τριών πόντων, έκανε το σκορ 45-44, ενώ στα εναπομείναντα 12 δευτερόλεπτα οι παίκτες των «Ικάρων» δεν μπόρεσαν να κάνουν προσπάθεια για καλάθι!

Για τον «Αστέρα» αγωνίστηκαν οι: Σχοινάκης 11 πόντοι, Σαμαράς 6(2 τρίποντα), Ιωαννίδης 7(1 τρ.), Μάρκου 6(1 τρ.), Κουμλέλης 11, Καβαργύρης 4.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας, ο Άτλας Κομοτηνής νίκησε στην παράταση με σκορ 69-63 την Ηράκλεια. Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Αστέρας Καβάλας 4 βαθμοί, Ίκαροι Σερρών 3, Άτλας Κομοτηνής 3, Ηράκλεια 2. Την 3η αγωνιστική ημέρα θα παίξουν: Ηράκλεια-Αστέρας Καβάλας, Άτλας Κομοτηνής-Ίκαροι Σερρών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ