Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) και αναδείχτηκαν τα «ζευγάρια» της φάσης των πλέι οφ. Συγκεκριμένα, έπειτα από τα αποτελέσματα των αγώνων που εκκρεμούσαν στον 1ο όμιλο (δυτικό): Προσοτσάνη-Σιδηρόκαστρο 46-61, Α.Ε. Σερρών-Αστέρας Καβάλας 54-64, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Σιδηρόκαστρο 27, Αστέρας Καβάλας 27, Α.Ε. Σερρών 22, Γ.Σ. Σερρών 22, Προσοτσάνη 22, Ηράκλεια 17, Τιτάνες Δράμας 16, Μακεδόνες Κρηνίδων 14.

Η «διασταύρωση» στην προ-ημιτελική φάση είναι η ακόλουθη: Σιδηρόκαστρο-Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Αγία Βαρβάρα-Γ.Σ. Σερρών, Αστέρας Καβάλας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φερών-Α.Ε. Σερρών. Στην ημιτελική φάση θα προκριθούν οι ομάδες που θα κάνουν δύο νίκες. Το πλεονέκτημα έδρας έχουν τα σωματεία: Σιδηρόκαστρο, Αγία Βαρβάρα, Αστέρας Καβάλας, Θύελλα Φερών. Δηλαδή, αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο τίτλος είναι υπόθεση τριών νομών από τους έξι που συμμετείχαν. Σέρρες με 3 ομάδες, Έβρος με 3 ομάδες κ Καβάλα 2 ομάδες. Δράμα, Ξάνθη κ Ροδόπη εκτός. Ας ελπίσουμε ο τίτλος κ η άνοδος στην Γ Εθνική να πάει στο νομό με τις λιγότερες ομάδες στα play offs δλδ στην Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ