Τα τελευταία νέα από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» είναι ενθαρρυντικά. Είναι πολύ πιθανό την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, ο Α.Ο.Κ. να παραταχθεί με (σχεδόν) πλήρη σύνθεση και βεβαίως ετοιμοπόλεμος, για το παιχνίδι με αντίπαλο τη γηπεδούχο ομάδα του Λαγκαδά. Η ευρεία νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι, της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, δημιούργησε πολύ καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές. Αυτό επεσήμαναν στις δηλώσεις που έκαναν, στην εβδομαδιαία συνάντηση με τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, οι κεντρικοί αμυντικοί, Σάββας Τουμανίδης, Δαμιανός Δελής και ο προπονητής, Γιάννης Ταουσιάνης.
Ωστόσο, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, διότι γνωρίζουν πως το παιχνίδι με την ομάδα του Λαγκαδά, δεν θα είναι εύκολο. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι άρχισε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και διεξάγεται με τη δέουσα σοβαρότητα, διάθεση και επγγελματική συνείδηση. «Η νίκη, αλλά κυρίως η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε την περασμένη Κυριακή, εναντίον της Δόξας Προσκυνητών, ήταν πειστική και μας έδωσε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Το ερχόμενο παιχνίδι στον Λαγκαδά θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε ο Σ. Τουμανίδης, ο οποίος σημείωσε το πέμπτο τέρμα εναντίον της Δόξας Προσκυνητών με ωραία κεφαλιά. «Κάναμε δυναμική αρχή, η οποία θα μας δώσει «άλλο αέρα» για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο αγώνας με την ομάδα του Λαγκαδά είναι δύσκολος, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του», συμπλήρωσε ο Δ. Δελής.
Ο Γιάννης Ταουσιάνης, επίσης, δήλωσε ότι ο Α.Ο.Κ. σημείωσε μία καθαρή νίκη, που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο αρκετά από τα στοιχεία που δούλεψαν στις προπονήσεις, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. «Το παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών είναι παρελθόν. Προετοιμαζόμαστε για το ερχόμενο, με αντίπαλο μία ομάδα που έχει φιλοδοξίες, έμπειρους και καλούς παίκτες. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε και πάλι τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας», πρόσθεσε. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 4:30μ.μ., όπως και τα υπόλοιπα της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, που είναι τα ακόλουθα: Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης, Αλμωπός Αριδαίας-Α.Ο. Καρδίας, Ορφέας Ξάνθης-Μακεδονικός Φούφα, Απόλλων Καλαμαριάς-Νάουσα, Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Δράμας, Καμπανιακός-Απόλλων Παραλιμνίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ