• Ο sir Takis ανήκει στο ευτυχώς μικρό ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας, που δεν έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης που περνάει η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορονοϊού. Ενώ γνωρίζει τις (πραγματικές) δυνατότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.) και ότι το κόμμα που ανήκει, το οποίο κυβέρνησε τη χώρα για μία πενταετία περίπου, δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την κρίση αυτή, βρήκε την (ακατάλληλη) ευκαιρία για να μιλήσει κι αυτός!
  • Και τι είπε; Ότι, οι «μαχητές της πρώτης γραμμής», οι γιατροί και οι νοσηλευτές, εμποδίζονται να αναδείξουν τα κραυγαλέα προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας, τα οποία προέκυψαν μετά τον Ιούλιο του 2019, ενώ πριν το σύστημα λειτουργούσε σαν (ελβετικό) ρολόι!
  • Είπε, ακόμα, ότι η διαχείριση της κρίσης εξαντλείται στην αξιοποίηση του επικοινωνιακού πεδίου, μετακυλίοντας, επίμονα και συστηματικά, το πρόβλημα στην ατομική ευθύνη. Και ότι, οι διαχειριστές της κρίσης (και της εξουσίας) «αγοράζουν χρόνο», γιατί δεν μπορούν να θεραπεύσουν τις κοινωνικές πληγές.
  • Ο sir Takis θεωρεί ότι, οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας όφειλαν να προβλέψουν την κρίση του κορονοϊού και εντός μερικών μηνών, από τον περασμένο Ιούλιο δηλαδή, να θωρακίσουν τα δημόσια νοσοκομεία με γιατρούς, νοσηλευτές και κλίνες Μ.Ε.Θ. (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).
  • Έτσι, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν θα χρειαζόταν να κλειστούν στα σπίτια τους, η αγορά δεν θα νέκρωνε και η ζωή θα συνεχιζόταν κανονικά, γιατί τα δημόσια νοσοκομεία θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν όλα τα κρούσματα του κορονοϊού, όπως το κάνουν σε χώρες που έχουν μεγαλύτερα νοσοκομεία, περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτές, χιλιάδες κλίνες Μ.Ε.Θ. και οι πολίτες δεν χρειάζεται να δείξουν «ατομική ευθύνη».
  • Εσύ, sir Takis, πόσες κλίνες Μ.Ε.Θ. πρόσθεσες στο νοσοκομείο Καβάλας ως βουλευτής;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ