Την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη του προς τη διοικούσα επιτροπή και όλους όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Συγχρόνως, απευθύνει κάλεσμα για ενωτική αντιμετώπιση της (νέας) αγωνιστικής κρίσης που διέρχεται η ομάδα, χωρίς μεμψιμοιρία, κακόβουλη κριτική και εσωστρέφεια. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Το 2016 σε λίγο μας αποχαιρετάει και η νέα χρονιά θα βρει, για άλλη μια φορά, την ποδοσφαιρική μας ομάδα μας στην Γ’ εθνική, έχοντας, μάλιστα και κακή βαθμολογική θέση. Μία θέση και μία συγκομιδή βαθμών, που δεν έχει καμία σχέση με τον προϋπολογισμό που καταρτίστηκε το καλοκαίρι και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, τα οποία, για πρώτη φορά την τελευταία τριετία, ήταν τόσα πολλά. Λάθη έγιναν και θα γίνουν, όπως συμβαίνει πάντα, άλλωστε στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μεγαλύτερες ομάδες, ξοδεύονται εκατομμύρια ευρώ με τα ίδια αποτελέσματα με τα δικά μας.
Ότι δεν σε «σκοτώνει», όμως, σε κάνει πιο δυνατό κι αυτό πρέπει να έχουμε, όλοι ενωμένοι, στο μυαλό μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να σώσουμε ότι μπορούμε από αυτή τη χρονιά. Ας μη ξεχνάμε, πως οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν το «καραβάκι» μας, το κάνουν εδώ και 2,5 χρόνια και είναι μόνο αυτοί που πληρώνουν στην πράξη αυτή την κακή πορεία, γιατί αγαπούν την ομάδα, γιατί είναι πετυχημένοι Καβαλιώτες επιχειρηματίες, γιατί «ματώνουν» οικονομικά και σωματικά. Όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, πικραμένοι, ακόμα και αγανακτισμένοι, στα δύσκολα όμως και όσες φορές το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Κ. έκανε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μόνο αυτοί (και κανένας άλλος) ήταν εκεί, για να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αποδεικνύοντας την αγάπη τους στην ομάδα εμπράκτως και όχι στα λόγια και τις υποσχέσεις.
Στηρίζουμε όλοι απόλυτα την ομάδα, το προπονητικό team και τη διοικούσα επιτροπή, που είναι κομμάτι από τη σάρκα μας και είμαστε πεπεισμένοι πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα σιγά-σιγά να βρει το δρόμο της. «Φουρτούνες» το «καραβάκι» μας έχει περάσει πολλές και πιο δύσκολες, όταν όμως ο καπετάνιος είναι αποφασισμένος να μην το εγκαταλείψει για να γλυτώσει, αλλά να παλέψει, τότε, αν μη τι άλλο, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο και να στηρίξουμε, με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας, μακριά από την μεμψιμοιρία, την κακόβουλη κριτική που μόνο κακό κάνουν, είτε άθελα, είτε ηθελημένα!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ