Επιτέλους!!! Θα βρεθεί κάποιος να σηκώσει τις δυο πινακίδες που είναι ξαπλωμένες μπροστά στους κάδους;;;

0

Κι άλλη φορά γράψαμε για τις δυο φορητές πινακίδες τροχαίας σήμανσης που είναι πεταμένες εδώ και μήνες στο πεζοδρόμιο της οδό Ερ. Σταυρού της Καβάλας, αλλά κανείς, μέχρι τώρα δεν νοιάστηκε. Οι πινακίδες, που βρίσκονται «ξαπλωμένες» στο πεζοδρόμιο μπροστά από το κατάστημα οπτικών Λεμονίδη και στο «καφενείο του ΠΑΣΟΚ» όπως είναι γνωστό, είχαν αρχικά τοποθετηθεί (όρθιες) προκειμένου να μην σταθμεύουν στο σημείο αυτό αυτοκίνητα, αφού ήταν (κι ακόμη είναι για μια δυο λεωφορειακές γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ) στάση λεωφορείων.

Είναι γνωστή η τακτική ορισμένων θαμώνων αυτού του καφενείου, που θέλουν το ΙΧ αυτοκίνητό τους, εκεί μπροστά, για να το βλέπουν και κάποιοι ξάπλωσαν τις πινακίδες, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Οι δε λεωφορειατζήδες, κάνουν τη στάση τους, σε δεύτερη και τρίτη σειρά, διακόπτοντας την κυκλοφορία των άλλων αυτοκινήτων που βγαίνουν προς την στρόγγυλη πλατεία και πάλι κανείς δεν νοιάζεται.

Χθες διαπιστώσαμε, ότι η πρόσβαση στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο αυτό, δεν δυσκολεύουν (αποκλείουν θα λέγαμε) μόνο οι πεσμένες πινακίδες, αλλά και δίκυκλα που σταθμεύουν πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς πίσω από τους κάδους. Με τον τρόπο αυτό, σχεδόν αποκλείονται οι περίοικοι να πλησιάσουν τους κάδους και να πετάξουν τα σκουπίδια τους. Υπάρχει άραγε κανείς, που να μπορεί να επαναφέρει την τάξη στην περιοχή και να αποσύρει τις δυο πινακίδες;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ