Όλο και περισσότεροι είναι οι επισκέπτες, απ’ όλο τον κόσμο, που περιηγούνται στον ιστοτόπο και στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Kavala Air Sea Show, για να μάθουν νεότερα για τη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του Ιουνίου 2016, με επίκεντρο, όπως τα προηγούμενα χρόνια, το λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Το ενδιαφέρον αυτό, επεσήμανε ο οργανωτικός υπεύθυνος του show, Παναγιώτης Γεωργιάδης, δείχνει τη δυναμική και συγχρόνως την προοπτική που έχει το Kavala Air Sea Show, το οποίο χαρακτήρισε «ένα σπάνιο λουλούδι που φυτρώνει τρεις ημέρες στην πόλη». Η Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 ήταν μία σημαντική ημέρα για τη διοργάνωση, αφού υπογράφηκε η συμφωνία με τους νέους χορηγούς, την ελληνική ζυθοποιία «Βεργίνα» και την εταιρεία που παράγει προϊόντα τσαγιού με την επωνυμία “tuvunu”. Οι δύο εταιρείες θα συνεισφέρουν οικονομικά με το συνολικό ποσό 15.000 ευρώ. «Είναι πολύ σημαντικό στη δύσκολη εποχή που περνάει η χώρα και η επιχειρηματικότητα, να υπάρχουν επιχειρήσεις που στηρίζουν μεγάλες διοργανώσεις τις οποίες πραγματοποιούν οι φορείς αυτοδιοίκησης και ειδικότερα οι Δήμοι. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις δύο ελληνικές επιχειρήσεις για τη συνδρομή τους και ευχόμαστε η προβολή που θα έχουν, μέσω του show, να εκτοξεύσει τις πωλήσεις των προϊόντων τους», είπε η πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου, ενώ πρόσθεσε ότι το Air Sea Show δεν είναι απλά ένα τριήμερο αεροπορικών επιδείξεων, αλλά μία τεράστια προβολή για τον τόπο. Σημείωσε, μάλιστα, ότι η «Δημωφέλεια» θα εντάξει τη διοργάνωση στο καινούργιο έντυπο τουριστικής προβολής, αφού διαπιστώθηκε πως το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου του Δήμου Καβάλας σε διεθνή έκθεση για το show ήταν έντονο.
Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, δήλωσε υπερήφανη διότι η Καβάλα φιλοξενεί ένα τέτοιο γεγονός, συνεχάρη όλους όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση, δήλωσε ότι ο Δήμος Καβάλας θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και ευχήθηκε να περάσουν καλά οι θεατές. Τα συγχαρητήρια του στον Π. Γεωργιάδη και στους συνεργάτες του, επίσης, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι πρόκειται για το μοναδικό ανοικτό αεροπορικό show στην Ελλάδα και ως εκ τούτου κάθε Καβαλιώτης πρέπει να συμβάλλει στην προβολή του. Επίσης, χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα νωρίτερα, στις 24 Ιουνίου 2016, στη Θάσο, για την επέτειο των εκατό χρόνων από τη λειτουργία του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Καζαβίτι. Την ημέρα εκείνη, συγκεκριμένα, θα πετάξει ένα «πιστό αντίγραφο» του διπλάνου, με το οποίο επιχειρούσε ο πρόγονος του βρετανού πιλότου στη διάρκεια του α΄ παγκοσμίου πολέμου στην ευρύτερη περιοχή.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ακόμα, έγινε παρουσίαση περισσότερων λεπτομερειών για τις συμμετοχές στο Air Sea Show, τους χώρους και τις παράλληλες εκδηλώσεις. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η πρώτη άφιξη στην Καβάλα θα γίνει από το σμήνος επιδείξεων “Baltic Bees” από την Λετονία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ