Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εξετάσεις, για την χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος στους διπλωματούχους μηχανικούς των ανώτατων σχολών εσωτερικού και των ισότιμων σχολών εξωτερικού, για τις ακόλουθες ειδικότητες: πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, αγρονόμων και τοπογράφων μηχανικών, χημικών μηχανικών, μηχανικών μεταλλείων-μεταλλουργών, ηλεκτρονικών μηχανικών, μηχανικών χωροταξίας, πολεοδομίας και ανάπτυξης, μηχανικών περιβάλλοντος, μηχανικών ορυκτών πόρων, μηχανικών παραγωγής και διοίκησης, λοιπών ειδικοτήτων μηχανικών (που έχουν ενταχθεί σε μία από τις παραπάνω ειδικότητες, σύμφωνα με την παρ. 6, του άρθρου 2, του Προεδρικού Διατάγματος της 27.11/14.12.1926 (ΦΕΚ Α 430).

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, πρέπει να υποβάλλουν σχετική ηλεκτρονική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://web.tee.gr/exams έως και τις 27 Ιανουαρίου 2023. Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης εξέτασης υπάρχουν στην διεύθυνση: https://web.tee.gr/exams/manual.

Οι εξετάσεις είναι προφορικές και θα διενεργηθούν με φυσική παρουσία στα γραφεία του Τμήματος στην Καβάλα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί εντός 20 ημερών, μετά την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των δικαιολογητικών. Οι υποψήφιοι που είχαν υποβάλλει αίτηση και τα δικαιολογητικά τους σε έντυπη μορφή, σε παλαιότερη εξεταστική περίοδο και τελικά δεν προσήλθαν, ή απέτυχαν, υποβάλλουν νέα αίτηση. Όλα τα αρχεία των δικαιολογητικών υποβάλλονται σε μορφή pdf, εκτός της φωτογραφίας που υποβάλλεται σε μορφή jpeg. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αντικείμενο της εξέτασης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ανατρέξτε στην προκήρυξη των εξετάσεων, ή επικοινωνήστε με τα γραφεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2510 227 430 και στο email teeam@tee.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ