Εντείνονται οι επαφές της υποψήφιας δημάρχου Καβάλας, Αναστασίας Ιωσηφίδου, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη, Αλέξη Πολίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνοδεία υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», περιόδευσε στον Αμυγδαλεώνα και συνομίλησε με κατοίκους, για τα προβλήματα και άλλα ζητήματα. Επίσης, παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού, για την ραγδαία αναπτυσσόμενη οικιστικά περιοχή του Δήμου.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο Κέντρο Υγείας και στα γραφεία του Ε.Φ.Κ.Α. Καβάλας. Η Αν. Ιωσηφίδου έγινε αποδέκτης της αγάπης των ηλικιωμένων ατόμων που συνάντησε, τα οποία της εξέφρασαν την στήριξη τους. Αργότερα, επισκέφθηκε το Τελωνείο και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, όπου συνάντησε το διοικητικό συμβούλιο και συζήτησαν για το κυκλοφοριακό ζήτημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ