• «Χάρμα οφθαλμών», «σκόρπισε» τον ενθουσιασμό με την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε, σημείωσε «μεγάλη νίκη παραμονής με κατοστάρα», «ξέσπασε με κατοστάρα», είναι μερικά από τα ενθουσιώδη σχόλια που γράφτηκαν στον τοπικό Τύπο, με αφορμή την έκτη νίκη που πέτυχε η ομάδα καλαθόσφαιρας της Καβάλας την περασμένη Κυριακή (12 Μαρτίου 2017) στην Καλαμίτσα εναντίον του Παγκρατίου, που ταξίδεψε στην Καβάλα (αυθημερόν) με μικρό λεωφορείο των δέκα θέσεων!
  • Κατανοώ τη χαρά μερικών για τη νίκη, αλλά αδυνατώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό για τη νίκη επί της «ουραγού» ομάδας της βαθμολογίας, από την οποία έλλειπαν οι μισοί σχεδόν καλαθοσφαιριστές, είτε επειδή υπήρξαν αποχωρήσεις από τον ιστορικό σύλλογο, είτε επειδή υπήρχαν τραυματίες και ασθενείς. Οι παίκτες του Παγκρατίου που αγωνίστηκαν στην Καλαμίτσα κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια, αλλά θα δυσκολευόντουσαν να νικήσουν την εφηβική ομάδα της Καβάλας με τα προβλήματα που είχαν.
  • Ας είμαστε, λοιπόν, ρεαλιστές. Η ομάδα της Καβάλας εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται το Παγκράτι, έπαιξε με σοβαρότητα (στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού) και έφτασε στην άνετη νίκη, η οποία δεν εξασφαλίζει καμία παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία. Ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια, στα οποία οι καλαθοσφαιριστές της τοπικής ομάδας πρέπει να δείξουν ότι θέλουν πολύ την παραμονή και, συγχρόνως, να αποδείξουν πως την αξίζουν.
  • Οι εκατό πόντοι επί του Παγκρατίου δεν είναι κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα. Εάν η ομάδα της Καβάλας έβαζε εβδομήντα πόντους, όμως, θα έλεγα πως έχει πρόβλημα. Όσον αφορά το σχόλιο, ότι σκόρπισε ενθουσιασμό με την εμφάνιση και ήταν «χάρμα οφθαλμών», αναρωτιέμαι τι θα έγραφαν τα καρντάσια οι δημοσιογράφοι, εάν παρακολουθούσαν τα κατορθώματα του Greek Freak στο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ των Η.Π.Α. Ψυχραιμία, επομένως, καρντάσια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ