Ενθουσιάστηκαν μαθητές με την επίδειξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε αμαξίδιο

0

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, εκπρόσωποι της ομάδας καλαθοσφαίρισης σε αναπηρικά αμαξίδια του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» επισκέφτηκαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του τμήματος, Γρηγόρης Αϊβαζίδης και ο Αλγερινός αθλητής, Amine Bentayeb, ο οποίος έκανε μία επίδειξη του αθλήματος στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν: ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.), Γιώργος Κόνσουλας και η εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής, Βαλασία Καϊπάκη. Έγινε ενημέρωση για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στους μαθητές, ενώ είχαν την δυνατότητα να μοιραστούν την εμπειρία με τον Amine Bentayeb. «Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος, καθώς αντιλήφθηκαν πως όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν στην ζωή τους, μπορούν να τα ξεπεράσουν. Ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία, στην οποία οι μαθητές μας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Επόμενο παιχνίδι με την Χ.Α.Ν.Θ.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας (στον βόρειο όμιλο), ηττήθηκε από τον Ηρόδικο Κομοτηνής, εκτός έδρας, με σκορ 62-40 (21-8, 14-9, 13-14, 14-9 ανά περίοδο). Αγωνίστηκαν οι: Βρασίδας, Bentayeb 8 πόντοι (1 τρίποντο), Σαουλίδης 9, Χατζησάββας 8, Δομβρίδης, Πετράκης 2, Αράμπογλου 9, Πολυχρονιάδης 4.

Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα; Πανσερραϊκός-HOOP 60-30, Χ.Α.Ν.Θ.-Άρης Θεσσαλονίκης 12-70.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», η ομάδα του Α.Ο.Κ. θα υποδεχτεί την Χ.Α.Ν.Θ. Για την 9η αγωνιστική ημέρα θα παίξουν ακόμα: IBC Ιωάννινα-Ηρόδικος Κομοτηνής, Πανσερραϊκός-Άρης Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ