• Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι λεβέντης, άρα δεν φοβάται της φυλακής τα σίδερα. Πιστεύω, όμως, ότι κριθεί αθώος, όπως και οι συγκατηγορούμενοι του, για την υπόθεση της παρεμπόδισης των εργασιών του αγωγού T.A.P. στα Τενάγη Φιλίππων.
  • Κι αν αθωωθεί από το δικαστήριο, θ’ ανοίξει ο δρόμος για να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Καβάλας, αξιοποιώντας τη δικαστική απόφαση ως «παράσημο ανδρείας» απέναντι στον ενεργειακό κολοσσό, που ήρθε να αλώσει τον τόπο.
  • «Εμείς προβάλαμε τα στήθη μας απέναντι στα μηχανήματα, όταν η δήμαρχος κρυβόταν στο γραφείο της», θα λέει στον προεκλογικό του αγώνα. Διότι, το ξεκαθάρισε. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί, πάλι, με τη Δήμητρα στις ερχόμενες εκλογές.
  • Η συνεργασία στις προηγούμενες, ωστόσο, τον βοήθησε. Τον έβγαλε από την πολιτική αφάνεια και του έδωσε μία σημαντική θέση, του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης.
  • Δεν πιστεύω ότι θα κέρδιζε περισσότερα, αν αποφάσιζε να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος. Είμαι βέβαιος ότι, δεν θα κατάφερνε να εισέλθει στο δημοτικό συμβούλιο.
  • Τώρα, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα πολιτικά οφέλη της συνεργασίας με τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, για να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα ως υποψήφιος δήμαρχος. Εκτός κι αν, λίγο πριν τις εκλογές και βλέποντας πως δεν συμπληρώνει συνδυασμό, συνεργαστεί με άλλο υποψήφιο δήμαρχο. Το σενάριο αυτό, θα μου επιτρέψετε να πω, είναι πολύ πιθανό.
  • Είναι λεβέντης ο Νίκος, αλλά ξέρει και να ελίσσεται πολιτικά. Αρκεί να βρίσκεται στο προσκήνιο. Εγώ τον συμβουλεύω να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, γιατί στις συνεργασίες απαιτείται συνεννόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προ πάντων, όπως τόνισε ο συναγωνιστής Βανζέλ, καλή προαίρεση. Οι κακοπροαίρετοι θα μείνουν απ’ έξω από το όραμα για την Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ