• Τον επαναστάτη που κρύβει μέσα του, έβγαλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος, στην τελευταία συνεδρίαση της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017, στην οποία συζητήθηκε, άλλη μια φορά, το ζήτημα της κατασκευής σταθμού διοδίων στην Εγνατία οδό, στη θέση «Άσπρη Άμμος», πάνω από το Περιγιάλι. Ακούγοντας τη Δήμητρα, που είπε ότι η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» θα δημοπρατήσει το έργο στις 11 Ιουλίου 2017, ο πρόεδρος «φούντωσε» και έκανε τη (βαρύγδουπη) δήλωση: «Ελάτε να δούμε πόσο μάγκες είστε»(!), απευθυνόμενος προς τη διοίκηση της εταιρείας, η οποία έγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων της την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας.
  • Ο Γιώργος Γραμμένος πρόσθεσε ότι, δεν θα επιτραπεί στην εταιρεία, να αρχίσει τις εργασίες στο σημείο που θέλει να κατασκευάσει τον σταθμό. Οι Καβαλιώτες θα πάνε και θα εμποδίσουν τα μηχανήματα, αν χρειαστεί, αφού η κυβέρνηση και η εταιρεία δεν πήραν το μήνυμα.
  • Η πρόταση που έκανε η Δήμητρα, πάντως, να γίνει νέα μεγάλη κινητοποίηση, αλλά μέσα στην πόλη, ώστε να συμμετέχει περισσότερος κόσμος, δεν βρήκε σύμφωνους όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση. Από αυτούς που διαφώνησαν, ήταν ο Νίκος Μουρτασάγας (της μειοψηφίας) και ο Ανέστης Τσουρουκίδης (της πελιοψηφίας), οι οποίοι τόνισαν ότι η κινητοποίηση πρέπει να ξαναγίνει πάνω στο δρόμο. «Έτσι θα ιδρώσει το αυτί τους», σημείωσε ο Ν. Μουρτασάγας.
  • Με μπροστάρη τον Γιώργο Γραμμένο, να κρατά υψωμένο το λάβαρο, εκτός από το αυτί, θα ιδρώσουν και… οι μασχάλες των κυβερνητικών και των διοικούντων την «Εγνατία Οδό Α.Ε.». Το 476ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου θα γίνει το «Βατερλό» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως λέει ο φίλτατος, Χρήστος Ποτόλιας, που τα «έχωσε» στη Δήμητρα για την ανακοίνωση περί ανάθεσης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε εργολάβο. Ζήλεψε τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, της έγραψε, αλλά αυτό, για κάποιους, θεωρείται κομπλιμέντο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ