-Στο κάλεσμα του συλλόγου των κατοίκων Κηπούπολης-Καλαμίτσας, για τον καθαρισμό της ακτής συμμετείχε και ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (Ν.Ο.Θ.Α.Κ.). Όλα αυτά τα χρόνια, που είναι εγκαταλελειμμένο το ανοιχτό κολυμβητήριο στο πάρκο Φαλήρου, δεν έγινε μία ανάλογη κινητοποίηση από συλλόγους της πόλης. Αφενός για να καθαρίσουν το κολυμβητήριο από τα σκουπίδια, να κόψουν τα χόρτα και να το φροντίζουν. Και αφετέρου, για να στείλουν μήνυμα προς την δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας, όσες διοίκησαν μετά από την εγκατάλειψη του χώρου, για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου.

-Επίσης, κανένα διοικητικό στέλεχος των ναυταθλητικών σωματείων, ούτε του Ν.Ο.Θ.Α.Κ. σήμερα, δεν ζήτησε να παραστεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να εκφράσει την δυσαρέσκεια για την άθλια κατάσταση του κολυμβητηρίου και για να αιτηθεί την λειτουργία του, όπως πριν κατασκευαστεί το καινούργιο (κλειστό) κολυμβητήριο στο Περιγιάλι.

-Περιμένω, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, από την νέα διοίκηση του Ν.Ο.Θ.Α.Κ. να ενεργοποιηθεί. Πρώτα να αναδείξει το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο και αν δεν λάβει ικανοποιητική απάντηση από την δημοτική Αρχή, να διοργανώσει κινητοποίηση στο ανοιχτό κολυμβητήριο απευθύνοντας κάλεσμα και σε άλλους συλλόγους, αθλητικούς και πολιτιστικούς, της πόλης.

-Θυμάμαι τα παιδιά των ναυταθλητικών σωματείων που πήγαν στο Δημαρχείο και έψαλαν τα «μαύρα» κάλαντα στον Λουντοβίκ, εκφράζοντας έτσι την αντίθεση και την διαμαρτυρία τους, να σταματήσει η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου, επειδή το λειτουργικό κόστος ήταν υψηλό για τον Δήμο Καβάλας. Η διαμαρτυρία αυτή πέτυχε τον σκοπό της και το κολυμβητήριο επαναλειτούργησε. Ο Λουντοβίκ φοβήθηκε το πολιτικό κόστος της απόφασης και αναγκάστηκε να βρει τρόπο, για να μειώσει το λειτουργικό κόστος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ