Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, η προγραμματισμένη προσκυνηματική εκδρομή του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας στα μοναστήρια Αγίου Παΐσιου και Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Σουρωτή Χαλκιδικής. Οι εκδρομείς αναχώρησαν για το πρώτο μοναστήρι κι έπειτα από μία στάση για καφέ, αφίχθησαν στον προορισμό τους, όπου προσκύνησαν τον λιτό τάφο του Αγίου Παΐσιου και απόλαυσαν τον καφέ και το γλυκό που τους προσέφεραν οι μοναχοί στην αίθουσα τελετών του μοναστηριού.
Στη συνέχεια μετέβησαν στο μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας, όπου προσκύνησαν την αγία εικόνα, άκουσαν τη σύντομη δέηση από τον ιερέα του μοναστηριού και ενημερώθηκαν για το βίο και την προσφορά της Αγίας Αναστασίας. Ακολούθησε γεύμα στην πολυτελή ταβέρνα «ΠΕΡΕΚ» στο Μονοπήγαδο Χαλκιδικής και το απόγευμα επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο COSMOS στη Θεσσαλονίκη για ψώνια, καφέ, γλυκό κ.λπ., πριν την επιστροφή στην Καβάλα.
Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου και ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Καβάλας «Δημωφέλεια», Δημήτρης Καζανίδης. Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά το τουριστικό γραφείο STELLA’S TOURS και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες, Θεόδωρο, Στέλλα, Άννα Δομουτζόγλου, για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ